F faikpkr Centipat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar zoinco parmaklık alacaktım Trendyol'dan 90 TL'ye ama Yeni Nesil Mobil Oyun Parmak Eldiveni (Naylon+Gümüş 2 Katmanlı) - Son Derece Hassas İnce Kumaş bu parmaklık daha güzel dediler. Arasında 60 TL fark var. Sizce ne yapayım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2025
Arkadaşlar zoinco parmaklık alacaktım Trendyol'dan 90 TL'ye ama Yeni Nesil Mobil Oyun Parmak Eldiveni (Naylon+Gümüş 2 Katmanlı) - Son Derece Hassas İnce Kumaş bu parmaklık daha güzel dediler. Arasında 60 TL fark var. Sizce ne yapayım?
uğurcan88 Decapat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 1.624 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #2 Trendyol'da satılan parmaklıklar dökülüyor. Bende yaklaşık 2 sene zoinco parmaklıkları PUBG Mobile'da kullandım herhangi bir soyulma vs. olmuyor ve çok rahat hissettiriyor. Tavsiye ederim.
Trendyol'da satılan parmaklıklar dökülüyor. Bende yaklaşık 2 sene zoinco parmaklıkları PUBG Mobile'da kullandım herhangi bir soyulma vs. olmuyor ve çok rahat hissettiriyor. Tavsiye ederim.