Zoko King alınır mı?

Bütçe
5000

weftly

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar kasadan çok bir beklentim yok. Yaklaşık 3-4 ay sonra fan değiştireceğim fanları ve fan sayısı beni bu kasayı almaya ittirdi. Sizce alınır mı? P500 C ile bunun arasında kaldım. Sizce hangisini alayım? Arada 1200 TL fark var. Hava sirkilasyonu kötü mü Zoko King'in? Dediğim gibi iyi bir fan alacağım. 3 ay sonra üzer mi bu kasa beni?

Akvaryumların zaten genel anlamda hava akışı handikapı var meshlere göre. Düşük bütçede daha çok var. Bu kasadaki fanların performansı nasıl bilmiyorum ama iyi olmadığı kesin bu bütçede tabii fan değiştireceğim diyorsunuz. Üzmez fan değiştirdikten sonra.
Anakart mATX ise bunada bakılabilir.

Arkadaşlar kasadan çok bir beklentim yok. Yaklaşık 3-4 ay sonra fan değiştireceğim fanları ve fan sayısı beni bu kasayı almaya ittirdi. Sizce alınır mı? P500 C ile bunun arasında kaldım. Sizce hangisini alayım? Arada 1200 TL fark var. Hava sirkilasyonu kötü mü Zoko King'in? Dediğim gibi iyi bir fan alacağım. 3 ay sonra üzer mi bu kasa beni?
PSU'da önerelim mi yanında?

Akvaryumların zaten genel anlamda hava akışı handikapı var meshlere göre. Düşük bütçede daha çok var. Bu kasadaki fanların performansı nasıl bilmiyorum ama iyi olmadığı kesin bu bütçede tabii fan değiştireceğim diyorsunuz. Üzmez fan değiştirdikten sonra.
Anakart mATX ise bunada bakılabilir.

Hocam öncelikle değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim bu kasa bana göre çok geleceğe dönük bir kasa değil tasarımı güzel ancak PSU gizli olsun dediğinizde 2000 TL fiyat farkı çıkıyor dediğim gibi bu kasayı 3 taksit yapıp taksitler bitince Lian Li veya asiahorse fanlara geçeceğim maksimum 2 3 sene kullanır soğutmayı tamamlayınca Lian Li kasaya geçmeyi düşünüyorum bu şartlar altında alınabilecek bir kasamı yoksa hala kötü mü?

PSU'da önerelim mi yanında?

Hocam şu anda mevcut bir kasam var 650W yeterli olmaz mı? Bir sıkıntısını görmedim belki 10 20 kere elektrik kesilmiştir hiçbbir parçaya bir şey olmadı daha çok şükür değiştirmeli miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı