Bravdo Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 562 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #1 Zoko KİNG Beyaz 7x12cm Argb Fanlı Akvaryum Kasa – Tr Bilgisayar ZOKO zoko.com.tr Arkadaşlar Zoko King kasam var. Alttaki attığım linkteki 360mm sıvı soğutucusunu sipariş verdim. Sizce nasıl bir sıvı soğutucudur kendisi ve kasamın yukarısına çok rahatlıkla sığar mı? Amazon.com.tr Bir tık kalın oluyor Arctic radyatörü denemeden bilemiyorum ama siz ne dersiniz arkadaşlar, rahatlıkla sığar mı?
Zoko KİNG Beyaz 7x12cm Argb Fanlı Akvaryum Kasa – Tr Bilgisayar ZOKO zoko.com.tr Arkadaşlar Zoko King kasam var. Alttaki attığım linkteki 360mm sıvı soğutucusunu sipariş verdim. Sizce nasıl bir sıvı soğutucudur kendisi ve kasamın yukarısına çok rahatlıkla sığar mı? Amazon.com.tr Bir tık kalın oluyor Arctic radyatörü denemeden bilemiyorum ama siz ne dersiniz arkadaşlar, rahatlıkla sığar mı?
Marechal Hectopat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 299 3 Nisan 2025 #2 Bende MSI m100r kasa var sığıyor. Muhtemelen sizinkine de sığar diye düşünüyorum.
Bravdo Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 562 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #3 Marechal dedi: Bende MSI m100r kasa var sığıyor. Muhtemelen sizinkine de sığar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Memnun musun hocam sıvı soğutucudan herkes diyor ki artıc sıvı soğutucusunu al başka markalara bile bakma diyolar o kadar mı iyi ?
Marechal dedi: Bende MSI m100r kasa var sığıyor. Muhtemelen sizinkine de sığar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Memnun musun hocam sıvı soğutucudan herkes diyor ki artıc sıvı soğutucusunu al başka markalara bile bakma diyolar o kadar mı iyi ?
Marechal Hectopat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 299 3 Nisan 2025 #4 Bravdo dedi: Memnun musun hocam sıvı soğutucudan herkes diyor ki artıc sıvı soğutucusunu al başka markalara bile bakma diyolar o kadar mı iyi ? Genişletmek için tıkla... Memnunum hocam ben baya önerilen güzel bir soğutucu kendi açımdan tek sevmediğim işlemci başlığı pek hoş değil o kadar.
Bravdo dedi: Memnun musun hocam sıvı soğutucudan herkes diyor ki artıc sıvı soğutucusunu al başka markalara bile bakma diyolar o kadar mı iyi ? Genişletmek için tıkla... Memnunum hocam ben baya önerilen güzel bir soğutucu kendi açımdan tek sevmediğim işlemci başlığı pek hoş değil o kadar.
Bravdo Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 562 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #5 Verdim siparişi hocam Marechal dedi: Memnunum hocam ben baya önerilen güzel bir soğutucu kendi açımdan tek sevmediğim işlemci başlığı pek hoş değil o kadar. Genişletmek için tıkla...
Verdim siparişi hocam Marechal dedi: Memnunum hocam ben baya önerilen güzel bir soğutucu kendi açımdan tek sevmediğim işlemci başlığı pek hoş değil o kadar. Genişletmek için tıkla...