Zoko markasının sitesi var mı?

Makaleler
1
Dostlar ZK600 PSU kullanıyorum zoko marka. 80 Plus etiketi var üzerinde ama 80Plus sitesinde bulamadım. Markanın sitesini de bulamadım acaba sitesi yok mu yoksa ben mi bulamadım?

@Ulunay hocam sizin fikriniz var mı?

Son düzenleme:
İnternetten bir bakın Türkiye'ye getiren firmanın sitesinde yazması lazım.

Hocam tanıdık bir bilgisayarcıdan çok uyguna 2.el almıştım o yüzden dokümanları yok ama sıfır olarak satılıyor internette herhalde.
Bilindik bir firmaysa mail atıp, ithalatçı iletişim bilgilerini istemeyi deneyin. İthalatçıya ulaşırsanız servisine de ulaşabilirsiniz.

Bilindik bir firmaysa mail atıp, ithalatçı iletişim bilgilerini istemeyi deneyin. İthalatçıya ulaşırsanız servisine de ulaşabilirsiniz.
Bakalım hocam.

Not: Bu markanın muhattabı N11'deki trbilgisayar mış. Kendileri ile telefonda görüştüm Türkiye yeni bir marka olduklarını ve 80 Plus sertifikasınında markanın kendi koyduğunu yani 80Plus sitesinde olmamasının normal olduğunu öğrendim.

Kısaca 80 plus sertifikasını 80 plustan almamışlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…