Merhaba arkadaşlar konuyu nereye açacağı mı bilemedim. Buraya açtım. İnşallah ban yemem. Ben zombi oyunu önerisi bekliyorum. Satın alacağım ona göre güzel bir öneri verebilir misiniz? H1Z1,Dayz hariç onlar var offline bile saracak birşey.
Demosu mevcut dimi para verip pişman olmam dimi. Benimki de soru video izleriz. Teşekkürler.Dying Light. Kesinlikle oynamalısın.
Oyunun demo versiyonu yok. Tartışmasız oynadığım en zevkli zombi oyunu. Sanırım 3 ay önce çıktı zaten. Grafikleri çok iyi. Fakat oyunda büsbütün Türk düşmanlığı gözüme çarptı. Duvarlardaki resimlerden.Demosu mevcut dimi para verip pişman olmam dimi. Benimki de soru video izleriz. Teşekkürler.
Bu cümlenden hiçbir şey anlamadım.Benimki de soru video izleriz.
Tanıtım videoları varya bazı kanalların ilk 10 dakika yada tam çözüm videoları ona göre karar veririm anlamında.Oyunun demo versiyonu yok. Tartışmasız oynadığım en zevkli zombi oyunu. Sanırım 3 ay önce çıktı zaten. Grafikleri çok iyi. Fakat oyunda büsbütün Türk düşmanlığı gözüme çarptı. Duvarlardaki resimlerden.
Bu cümlenden hiçbir şey anlamadım.
Tavsiyem hikaye modunu seyretme. Zevk alarak oynarsın. Spoiler'sız bölümleri izle.Tanıtım videoları varya bazı kanalların ilk 10 dakika yada tam çözüm videoları ona göre karar veririm anlamında.
Arkadaş demek istemişki;Oyunun demo versiyonu yok. Tartışmasız oynadığım en zevkli zombi oyunu. Sanırım 3 ay önce çıktı zaten. Grafikleri çok iyi. Fakat oyunda büsbütün Türk düşmanlığı gözüme çarptı. Duvarlardaki resimlerden.
Bu cümlenden hiçbir şey anlamadım.
Cevap verdi zaten arkadaş. Yorumun için teşekkürler.Arkadaş demek istemişki;
"Benim sorduğumda soru mu video izleyip ona göre alırım" demiş.
Pardon görmemişim.Cevap verdi zaten arkadaş. Yorumun için teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.