Zombi Oyunları

ekarego

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar konuyu nereye açacağı mı bilemedim. Buraya açtım. İnşallah ban yemem. Ben zombi oyunu önerisi bekliyorum. Satın alacağım ona göre güzel bir öneri verebilir misiniz? H1Z1,Dayz hariç onlar var offline bile saracak birşey.

Demosu mevcut dimi para verip pişman olmam dimi. Benimki de soru video izleriz. Teşekkürler.
Oyunun demo versiyonu yok. Tartışmasız oynadığım en zevkli zombi oyunu. Sanırım 3 ay önce çıktı zaten. Grafikleri çok iyi. Fakat oyunda büsbütün Türk düşmanlığı gözüme çarptı. Duvarlardaki resimlerden.
Benimki de soru video izleriz.
Bu cümlenden hiçbir şey anlamadım.

Oyunun demo versiyonu yok. Tartışmasız oynadığım en zevkli zombi oyunu. Sanırım 3 ay önce çıktı zaten. Grafikleri çok iyi. Fakat oyunda büsbütün Türk düşmanlığı gözüme çarptı. Duvarlardaki resimlerden.
Tanıtım videoları varya bazı kanalların ilk 10 dakika yada tam çözüm videoları ona göre karar veririm anlamında.

Tamamını izlemedim videoların güzel oyuna benziyor aksiyonun içindesin biraz daha bakıcam sonra karar veririm artık.

Arkadaş demek istemişki;
"Benim sorduğumda soru mu video izleyip ona göre alırım" demiş.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı