SlayerDark Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 46 24 Şubat 2021 #1 Selamlar, içinde zombi ve aksiyonun geçtiği film önerileriniz var mı? Zombi filmlerini severim lakin çok korkunç olanları sevmiyorum. World War Z gibi aksiyon ve zombi dolu film önerilerinizi söyleyebilir misiniz?
Selamlar, içinde zombi ve aksiyonun geçtiği film önerileriniz var mı? Zombi filmlerini severim lakin çok korkunç olanları sevmiyorum. World War Z gibi aksiyon ve zombi dolu film önerilerinizi söyleyebilir misiniz?
S scarrmarcuz Decapat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 35 24 Şubat 2021 #2 Train to Busan(Zombi Ekspresi).
SlayerDark Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 46 24 Şubat 2021 #3 scarrmarcuz dedi: Train to Busan(Zombi Ekspresi). Genişletmek için tıkla... İzleyeceğim teşekkürler <3
scarrmarcuz dedi: Train to Busan(Zombi Ekspresi). Genişletmek için tıkla... İzleyeceğim teşekkürler <3
3 392309 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 440 24 Şubat 2021 #4 The Rain ve The Mist bakabilirsiniz kendim bizzat izliyorum.
S scarrmarcuz Decapat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 35 24 Şubat 2021 #5 SlayerDark dedi: İzleyeceğim teşekkürler <3 Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Umarım beğenirsin.
SlayerDark dedi: İzleyeceğim teşekkürler <3 Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Umarım beğenirsin.
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 24 Şubat 2021 #6 Ben Efsaneyim. En çok severek izlediğim filmlerden biridir.
SlayerDark Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 46 24 Şubat 2021 #8 392309 dedi: The Rain ve The Mist bakabilirsiniz kendim bizzat izliyorum. Genişletmek için tıkla... İzleyeceğim yanıtın için teşekkürler <3
392309 dedi: The Rain ve The Mist bakabilirsiniz kendim bizzat izliyorum. Genişletmek için tıkla... İzleyeceğim yanıtın için teşekkürler <3
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 26 Şubat 2021 #9 Zombieland: Aksiyon & komedi. 28 Gün Sonra ve 28 Hafta Sonra: Aksiyon & dram. Dawn of the Dead: Aksiyon. Shaun of the Dead: Komedi. Planet Terror: Aksiyon, komedi ve macera. Bu arada Resident Evil serisinden bahsedilmemiş, sanırım izlemiş olduğunu varsayıyoruz. scarrmarcuz dedi: Train to Busan(Zombi Ekspresi). Genişletmek için tıkla... Bunu ben de tavsiye ederim ama sakın ilk filmi beğenip de ikincisini izlemeyi düşünme hayal kıyıklığına uğrarsın.
Zombieland: Aksiyon & komedi. 28 Gün Sonra ve 28 Hafta Sonra: Aksiyon & dram. Dawn of the Dead: Aksiyon. Shaun of the Dead: Komedi. Planet Terror: Aksiyon, komedi ve macera. Bu arada Resident Evil serisinden bahsedilmemiş, sanırım izlemiş olduğunu varsayıyoruz. scarrmarcuz dedi: Train to Busan(Zombi Ekspresi). Genişletmek için tıkla... Bunu ben de tavsiye ederim ama sakın ilk filmi beğenip de ikincisini izlemeyi düşünme hayal kıyıklığına uğrarsın.