3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 15 Nisan 2021 #11 Hastalığı anneannem geçirdi ve zorlu bir süreç. Kafanızı boşaltın, stresten uzak durun. İlaçlarınızı düzenli alırsanız geçer diye düşünüyorum ama bazen aylarca sürebiliyor. Geçmiş olsun.
Hastalığı anneannem geçirdi ve zorlu bir süreç. Kafanızı boşaltın, stresten uzak durun. İlaçlarınızı düzenli alırsanız geçer diye düşünüyorum ama bazen aylarca sürebiliyor. Geçmiş olsun.
Belirsiz İntegral Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.264 Çözümler 6 15 Nisan 2021 #12 444065 dedi: Çok geçmiş olsun. Ne zamandan beri var? Genişletmek için tıkla... 3. gün bugün hocam. Kısacı dedi: Genelde berber sonrası saç derisinde çıktığını gördüm. El versiyonunu hiç görmemiştim geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Stropower68 dedi: Hocam işi gücü salın. 1-2 ay boyunca sadece uzanın, rahatlayın. Genişletmek için tıkla... Sınava hazırlanıyorum hocam ya.
444065 dedi: Çok geçmiş olsun. Ne zamandan beri var? Genişletmek için tıkla... 3. gün bugün hocam. Kısacı dedi: Genelde berber sonrası saç derisinde çıktığını gördüm. El versiyonunu hiç görmemiştim geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Stropower68 dedi: Hocam işi gücü salın. 1-2 ay boyunca sadece uzanın, rahatlayın. Genişletmek için tıkla... Sınava hazırlanıyorum hocam ya.
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.473 Çözümler 1 15 Nisan 2021 #13 Belirsiz İntegral dedi: 3. gün bugün hocam. Teşekkür ederim hocam. Sınava hazırlanıyorum hocam ya. Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun tekrardan. Tez vakitte iyileşirsiniz inşallah.
Belirsiz İntegral dedi: 3. gün bugün hocam. Teşekkür ederim hocam. Sınava hazırlanıyorum hocam ya. Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun tekrardan. Tez vakitte iyileşirsiniz inşallah.
Belirsiz İntegral Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.264 Çözümler 6 15 Nisan 2021 #14 444065 dedi: Çok geçmiş olsun tekrardan. Tez vakitte iyileşirsiniz inşallah. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam.
444065 dedi: Çok geçmiş olsun tekrardan. Tez vakitte iyileşirsiniz inşallah. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam.