Zone 1680 oyun Fatih'i alınır mı?

Bütçe
5000 - 5500

10furkan01

Decapat

Ryzen 5 2600X.
RX 5500 XT 4 GB ASUS Dual.
8 GB 3000 MHz apacer RAM.
240 GB apacer SSD.
Corsair Spec Delta RGB case.
Corsair 550W dahili PSU.

Bu bileşenleri seçince fiyat 5096₺ ediyor.
Bu fiyat nasıldır? Bu PC alınır mı? Kaç sene götürür?

Not: Render odaklı bir hazır sistem arıyorum.

Edit: anakart gigabyte b450m s2h

Son düzenleme:
Güzel bir sistem ilerde RAM ve depolama birimi takviyesi yaparsanız daha güzel olur.

Görmemişim. O zaman sıkıntısı yok, gayet güzel sistem.
Sizce 9-15 Kasım teknoloji günlerinde indirim gelirmi? Ve bir kaç haftadır gaming gecelerinde hazır sistem yanında jd 720 kulaklık hediye ediyorlardı önümüzdeki cuma günü aynı kampanya olur mu?
Güzel bir sistem ilerde RAM ve depolama birimi takviyesi yaparsanız daha güzel olur.
Bir sonraki ay ram ve depolama takviyesi yapacağım.

Son düzenleme:
Fena değil ama biraz daha iyisi toplanır. 5600-5550 TL'ye mesela ama biraz aşabilir misin ve ayrı ayrı senin için uygun mu bilmiyorum. Mesela:

Apacer Panther Black Gold 8 GB 3000 Mhz DDR4 CL16 EK.08G2Z.GJF Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe x2

100-50 TL kısılması mümkün de değmez. JD 720 bu arada kötü, onun yerine Tronsmart Sono tercih edebilirsin.

@enonertetanem 5500 XT bırakıp 1650S seçerse daha iyi olacağını zannetmiyorum yeni sürücülerden sonra. Hem ASUS Dual EVO'ların soğutmaları iyileştirildi diye duymuştum.

@10furkan01 bütçen varsa RAM'leri 2x8 GB yapıp kasayı da Corsair Spec Delta yaparsan oldukça iyi olacaktır.

5500 XT bırakıp 1650S seçerse daha iyi olacağını zannetmiyorum yeni sürücülerden sonra. Hem ASUS Dual EVO'ların soğutmaları iyileştirildi diye duymuştum.
O 8GB olan modeli değil miydi? Arkadaşınki 4GB. Bu durumda hem stabil ve biraz daha iyi olması açısından 1650S daha iyi değil mi?

O 8GB olan modeli değil miydi? Arkadaşınki 4GB.

Evet, 4 GB modelinin testlerini göremedik ama performans olarak daha kötü olduğunu düşünmüyorum. VRAM miktarı eşit ikisinin de. Zone 1680'i kasa, RAM ve anakart ile yükseltirse daha ekonomik olacaktır. Sanıyorum aşağı yukarı 5000 TL'ye mal edebilir.

Not: Senin topladığın sistem de güzel tabii ki ama birazcık daha pahalıya geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…