Sizce 9-15 Kasım teknoloji günlerinde indirim gelirmi? Ve bir kaç haftadır gaming gecelerinde hazır sistem yanında jd 720 kulaklık hediye ediyorlardı önümüzdeki cuma günü aynı kampanya olur mu?
AMD Ryzen 5 2600X Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.151,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bilgisayarınızı SanDisk Ultra ® 3D SSD’ye yükselterek daha hızlı önyükleme ve yıldırım hızında oyun oynama ve çoklu görevler için hızlandırın. Bilgisayarınızı bu SSD ile güncellediğinizde…
www.gaming.gen.tr
100-50 TL kısılması mümkün de değmez. JD 720 bu arada kötü, onun yerine Tronsmart Sono tercih edebilirsin.
@enonertetanem 5500 XT bırakıp 1650S seçerse daha iyi olacağını zannetmiyorum yeni sürücülerden sonra. Hem ASUS Dual EVO'ların soğutmaları iyileştirildi diye duymuştum.
@10furkan01 bütçen varsa RAM'leri 2x8 GB yapıp kasayı da Corsair Spec Delta yaparsan oldukça iyi olacaktır.
5500 XT bırakıp 1650S seçerse daha iyi olacağını zannetmiyorum yeni sürücülerden sonra. Hem ASUS Dual EVO'ların soğutmaları iyileştirildi diye duymuştum.
Evet, 4 GB modelinin testlerini göremedik ama performans olarak daha kötü olduğunu düşünmüyorum. VRAM miktarı eşit ikisinin de. Zone 1680'i kasa, RAM ve anakart ile yükseltirse daha ekonomik olacaktır. Sanıyorum aşağı yukarı 5000 TL'ye mal edebilir.
Not: Senin topladığın sistem de güzel tabii ki ama birazcık daha pahalıya geliyor.