Murat bilmiyor.ZoneAlarm'a halen 'Kaspersky motorlu' diyorsunuz. @Murat5038 kaç kez 'olmadığını' söyledi.
Murat bilmiyor.
Real Time Cloud Protection
Real Time Cloud Protection is a new advanced antivirus/anti-spyware feature, introduced in ZoneAlarm 2014. It provides real-time verification of file signatures against up-to-date cloud-based datab...www.zonealarm.com 
"Zonealarm is cooperating with Kaspersky lab zao to improve antivirus protection using Cloud-based real-Ti'me detection."
Zonealarm, bulut tabanlı gerçek zamanlı algılamayı kullanarak antivirüs korumasını iyileştirmek için Kaspersky lab zao ile işbirliği yapıyor.
Ciddi misiniz. 
VirusTotal bana bunun sebebini açıklayın tamam diyeceğim aydınlatın beni.Ciddi misiniz. 
Hocam işbirliği yapması Kaspersky motoru kullandığı anlamına gelmiyor ki.
Real Time Cloud Protection
Real Time Cloud Protection is a new advanced antivirus/anti-spyware feature, introduced in ZoneAlarm 2014. It provides real-time verification of file signatures against up-to-date cloud-based datab...www.zonealarm.com 
"ZoneAlarm is cooperating with Kaspersky Lab ZAO to improve antivirus protection using cloud-based real-time detection."
ZoneAlarm, bulut tabanlı gerçek zamanlı algılamayı kullanarak antivirüs korumasını iyileştirmek için Kaspersky Lab ZAO ile işbirliği yapıyor.
Virus Total'e bakıp algılama diline bakarsanız fark yok.
Zaten çoğu sitede yazıyor.
VirusTotal bana bunun sebebini açıklayın tamam diyeceğim aydınlatın beni.
Virus total linkine bakın algılama isimlerine bakın bi.
Aydınlatın beni.
Haklısınız.Check Point ZoneAlarm Free Antivirus NextGen Review
Check Point's ZoneAlarm Free Antivirus NextGen brings a long-awaited user interface upgrade, but under the hood it’s a disappointment.www.pcmag.com 
"ZoneAlarm Free Antivirus+ combines Kaspersky-powered antivirus with an effective firewall."
ZoneAlarm Free Antivirus +, Kaspersky destekli antivirüs ile etkili bir güvenlik duvarını birleştirir.
The Most Comprehensive ZoneAlarm Review – Antivirus-review.com
ZoneAlarm uses licensed antivirus technologies from Kaspersky Lab. It is effective and reliable. But there are some test results that you need to see...antivirus-review.com 
"Plus, the most recent edition features the Kaspersky engine. "
Ayrıca, en yeni sürümde Kaspersky motoru bulunur.
Bir bildiğimiz varda konuşuyoruz burda yani murat murat diyip deli etmeyin adamı yahu.Haklısınız.
ZoneAlarm'a halen 'Kaspersky motorlu' diyorsunuz. @Murat5038 kaç kez 'olmadığını' söyledi.
Bir bildiğimiz varda konuşuyoruz burada yani Murat Murat deyip deli etmeyin adamı yahu.