R raox Femtopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #1 Zonguldak merkezde okuyan biri varsa cevaplayabilir mi? Fener Anadolu lisesi mi yoksa eml mi? LGS puanım: 320/OBP: 66.
Zonguldak merkezde okuyan biri varsa cevaplayabilir mi? Fener Anadolu lisesi mi yoksa eml mi? LGS puanım: 320/OBP: 66.
fiftycent50kr Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #2 Emlye git en azından iş yeri açma diploman olur
F FFElyzen Decapat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #3 raox dedi: Zonguldak merkezde okuyan biri varsa cevaplayabilir mi? Fener Anadolu lisesi mi yoksa eml mi? LGS puanım: 320/OBP: 66. Genişletmek için tıkla... Kanki eğer derslerin iyiyse Anadolu git ben meslek deyim şimdi çok çalışıyorum yine meslekdeyim zfal geçiş yapacağım seneye çünkü 12 dersler kalkiyor bazi
raox dedi: Zonguldak merkezde okuyan biri varsa cevaplayabilir mi? Fener Anadolu lisesi mi yoksa eml mi? LGS puanım: 320/OBP: 66. Genişletmek için tıkla... Kanki eğer derslerin iyiyse Anadolu git ben meslek deyim şimdi çok çalışıyorum yine meslekdeyim zfal geçiş yapacağım seneye çünkü 12 dersler kalkiyor bazi