Zonguldak'ta üniversite tutturdum

575457

Decapat
Makaleler
1
İlk okul 2.sınıf bilgilerimle TYT, AYT'ye girdim ve TYT 265 puanla Zonguldak siber güvenlik tuttu 13. sıradan.

Şunu da ekleyeyim bu yaz İngilizce mi çok iyi ilerlettim ve önümüzdeki seneye kadar matematiği de halledip iyi bir 4 yıllık üniversite kazanacağım.

Merak ettiğim benim gibi başka kötü üniversite tutturan insanlar var mı onu sormaktı.

Son düzenleme:
İlk okul 2.sınıf bilgilerimle TYT, AYT'ye girdim ve TYT 265 puanla Zonguldak siber güvenlik tuttu 13. sıradan.

Şunu da ekleyeyim bu yaz İngilizce mi çok iyi ilerlettim ve önümüzdeki seneye kadar matematiği de halledip iyi bir 4 yıllık üniversite kazanacağım.

Merak ettiğim benim gibi başka kötü üniversite tutturan insanlar var mı onu sormaktı.

Gitmeyecen niye yazıyorsun? %50 OBP tıraş ye de aklın başına gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer iyi bir 4 yıllık hedefiniz varsa yazmasanız daha iyiydi. Ortalamanız kırık olarak eklenecek.
Ama siz daha çok çalışıp o arayı netlerinizle kapatabilirsiniz, başarılar.

Eğer iyi bir 4 yıllık hedefiniz varsa yazmasanız daha iyiydi. Ortalamanız kırık olarak eklenecek.
Ama siz daha çok çalışıp o arayı netlerinizle kapatabilirsiniz, başarılar.
O arayı netlerle kapatabilirsiniz gibi saçma bir şey olamaz. Örneğin kişinin ortalaması 80 bir dahaki sene onun ortalaması 40 olara hesaplanacak. Bu kişi 80 bin sıralama yapsa ortalaması 40 olduğu için onu en az bakın en az diyorum 50 bin sıralama geri atacak. Hadi gelde netlerle kapat bu işi. Diyelim ilk 1000'e girdi 5000'e atacak. Bu işler öyle çocuk oyuncağı değil.

2 yıllık siber güvenlik okuyup sonra bilgisayar mühendisliği okuma hayalim de var siber güvenlikten pişman değilim aslında.

@471153

Son düzenleme:
O arayı netlerle kapatabilirsiniz gibi saçma bir şey olamaz. Örneğin kişinin ortalaması 80 bir dahaki sene onun ortalaması 40 olara hesaplanacak. Bu kişi 80 bin sıralama yapsa ortalaması 40 olduğu için onu en az bakın en az diyorum 50 bin sıralama geri atacak. Hadi gelde netlerle kapat bu işi. Diyelim ilk 1000'e girdi 5000'e atacak. Bu işler öyle çocuk oyuncağı değil.
Haklısınız.

Ayrıca OBP AYT'yi etkiliyor sanıyordum.

Ham puana OBP'yi ekleyerek yerleştirme puanı çıkıyor. Yarısı kırılırsa da sıralamanı ona göre etkiliyor.

Ben de Zonguldak'ta yaşıyorum merak ettin şeyler varsa sorabilirsin dostum.

Hocam
Geçen gün bütün öğrencilere yurt, kamu alanları gibi yerler yurt, açıkta kalan olmayacak!
Diye haberler gördüm.
O haberden sonra her gün acaba tarikat yurtları mı acaba tarikat yurtlarımı diye çıldırıyorum,
Zonguldak'ta tarikatlar var mı tarikat yurdu var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı