ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 2 Mayıs 2021 #1 Selam. Birkaç gündür derslerime Zoom web üzerinden girmek zorunda kalıyorum. Sebebi ise Zoom'da böyle bir hata alıyor olmam. 2 saat uğraştım diyebilirim. DNS ayarlarıyla oynadım, modeme reset attım, tekrar yükledim ama olmadı.
Selam. Birkaç gündür derslerime Zoom web üzerinden girmek zorunda kalıyorum. Sebebi ise Zoom'da böyle bir hata alıyor olmam. 2 saat uğraştım diyebilirim. DNS ayarlarıyla oynadım, modeme reset attım, tekrar yükledim ama olmadı.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 2 Mayıs 2021 #2 DNS ayarlarını otomatiğe getirin.
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 2 Mayıs 2021 #3 Er73748 dedi: DNS ayarlarını otomatiğe getirin. Genişletmek için tıkla... Onu da yaptım olmadı
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 2 Mayıs 2021 #4 ben patrix dedi: Onu da yaptım olmadı Genişletmek için tıkla... Zoom'un web programı ile deneyin. Aynı zamanda bunu da deneyebilirsiniz "Zoom sorunları ve hata kodları nasıl onarılır | eğitim destek" ZOOM Sorunları ve Hata Kodları Nasıl Onarılır | Eğitim Destek
ben patrix dedi: Onu da yaptım olmadı Genişletmek için tıkla... Zoom'un web programı ile deneyin. Aynı zamanda bunu da deneyebilirsiniz "Zoom sorunları ve hata kodları nasıl onarılır | eğitim destek" ZOOM Sorunları ve Hata Kodları Nasıl Onarılır | Eğitim Destek
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 2 Mayıs 2021 #5 Er73748 dedi: Zoom'un web programı ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi zaten Zoom web üzerinden giriyorum lakin Zoom web üzerinden girmek istemiyorum arkadaşımla konuşuyorum Zoom uygulamasında.
Er73748 dedi: Zoom'un web programı ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi zaten Zoom web üzerinden giriyorum lakin Zoom web üzerinden girmek istemiyorum arkadaşımla konuşuyorum Zoom uygulamasında.
Croxdown Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 767 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5600H wiith Radeon Graphics WD PC S2810 SDCPNRY-256G-1006 Realtek RTL8852AE WiFi 6 802.11ax PCIe Adapter NVIDIA GeForce GTX 1650 Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #6 ben patrix dedi: Dediğim gibi zaten Zoom web üzerinden giriyorum lakin Zoom web üzerinden girmek istemiyorum arkadaşımla konuşuyorum Zoom uygulamasında. Genişletmek için tıkla... Discord gibi yerlerden konuşun arkadaşınızla.Ve zoomla girin yani zoom webden girmeyin.
ben patrix dedi: Dediğim gibi zaten Zoom web üzerinden giriyorum lakin Zoom web üzerinden girmek istemiyorum arkadaşımla konuşuyorum Zoom uygulamasında. Genişletmek için tıkla... Discord gibi yerlerden konuşun arkadaşınızla.Ve zoomla girin yani zoom webden girmeyin.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 2 Mayıs 2021 #7 ben patrix dedi: Dediğim gibi zaten Zoom web üzerinden giriyorum lakin Zoom web üzerinden girmek istemiyorum arkadaşımla konuşuyorum Zoom uygulamasında. Genişletmek için tıkla... Dediğim linkteki yöntemleri denediniz mi?
ben patrix dedi: Dediğim gibi zaten Zoom web üzerinden giriyorum lakin Zoom web üzerinden girmek istemiyorum arkadaşımla konuşuyorum Zoom uygulamasında. Genişletmek için tıkla... Dediğim linkteki yöntemleri denediniz mi?
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 2 Mayıs 2021 #8 Er73748 dedi: Zoom'un web programı ile deneyin. Aynı zamanda bunu da deneyebilirsiniz "Zoom sorunları ve hata kodları nasıl onarılır | eğitim destek" ZOOM Sorunları ve Hata Kodları Nasıl Onarılır | Eğitim Destek Genişletmek için tıkla... Hepsini denedim. Croxdown dedi: Discord gibi yerlerden konuşun arkadaşınızla. Ve Zoom'la girin yani Zoom webden girmeyin. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım telefon üzerinden geliyor derse ve Zoom üzerinden nasıl girebilirimki giremiyorum dedim :/
Er73748 dedi: Zoom'un web programı ile deneyin. Aynı zamanda bunu da deneyebilirsiniz "Zoom sorunları ve hata kodları nasıl onarılır | eğitim destek" ZOOM Sorunları ve Hata Kodları Nasıl Onarılır | Eğitim Destek Genişletmek için tıkla... Hepsini denedim. Croxdown dedi: Discord gibi yerlerden konuşun arkadaşınızla. Ve Zoom'la girin yani Zoom webden girmeyin. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım telefon üzerinden geliyor derse ve Zoom üzerinden nasıl girebilirimki giremiyorum dedim :/
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 2 Mayıs 2021 #9 ben patrix dedi: Hepsini denedim. Arkadaşım telefon üzerinden geliyor derse ve Zoom üzerinden nasıl girebilirimki giremiyorum dedim :/ Genişletmek için tıkla... Modemi sıfırlar mısınız?
ben patrix dedi: Hepsini denedim. Arkadaşım telefon üzerinden geliyor derse ve Zoom üzerinden nasıl girebilirimki giremiyorum dedim :/ Genişletmek için tıkla... Modemi sıfırlar mısınız?
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 2 Mayıs 2021 #10 Er73748 dedi: Modemi sıfırlar mısınız? Reset değil sıfırlamak. Genişletmek için tıkla... Onu da yaptım
Er73748 dedi: Modemi sıfırlar mısınız? Reset değil sıfırlamak. Genişletmek için tıkla... Onu da yaptım