zFlewsty Femtopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #1 Zoom arkada açıkken oyunlardaki hassasiyet kafayı yiyor.
Ekin2407 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.682 Makaleler 3 Çözümler 6 15 Mart 2021 #2 zFlewsty dedi: Zoom arkada açıkken oyunlardaki hassasiyet kafayı yiyor. Genişletmek için tıkla... Zoom arkada tam ekran mı eğer tam ekransa bu sorun oluşuyor. Arkada tam ekran olmadan deneyin. Dostum eğer sorunun çözülürse lütfen çözüm olarak işaretle. Artı 1 Eksi
zFlewsty dedi: Zoom arkada açıkken oyunlardaki hassasiyet kafayı yiyor. Genişletmek için tıkla... Zoom arkada tam ekran mı eğer tam ekransa bu sorun oluşuyor. Arkada tam ekran olmadan deneyin. Dostum eğer sorunun çözülürse lütfen çözüm olarak işaretle.
misilli Picopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #3 Pencere modunu deneyebilirsin. Artı 1 Eksi
KS KS zFlewsty Femtopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #4 Ondan değil ki biz Zoom'dan bağlanarak konuşuyoruz arkadaşlarla. Artı 3 Eksi
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 15 Mart 2021 #5 zFlewsty dedi: Ondan değilki biz Zoom'dan bağlanarak konuşiorz arkadaşlarla. Genişletmek için tıkla... O zaman Discord'u deneyin veya Skype. Artı 1 Eksi
zFlewsty dedi: Ondan değilki biz Zoom'dan bağlanarak konuşiorz arkadaşlarla. Genişletmek için tıkla... O zaman Discord'u deneyin veya Skype.
KS KS zFlewsty Femtopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #6 Discord'da daha çok RAM tükettiği için Zoom tercih ediyorum. Artı 1 Eksi
Ekin2407 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.682 Makaleler 3 Çözümler 6 15 Mart 2021 #7 zFlewsty dedi: Ondan değil ki biz Zoom'dan bağlanarak konuşuyoruz arkadaşlarla. Genişletmek için tıkla... Discord kullan ya da dediğim şeyi yap. Artı 0 Eksi
zFlewsty dedi: Ondan değil ki biz Zoom'dan bağlanarak konuşuyoruz arkadaşlarla. Genişletmek için tıkla... Discord kullan ya da dediğim şeyi yap.
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 15 Mart 2021 #8 zFlewsty dedi: Discord'da daha çok RAM tükettiği için Zoom tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Opera GX üzerinden yap. Oraya da DC ekleyebiliyorsun. Artı 0 Eksi
zFlewsty dedi: Discord'da daha çok RAM tükettiği için Zoom tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Opera GX üzerinden yap. Oraya da DC ekleyebiliyorsun.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 15 Mart 2021 #9 zFlewsty dedi: Discord'da daha çok RAM tükettiği için Zoom tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Zoom'da daha çok işlemci kullanımına sebep oluyor hocam. Artı 0 Eksi
zFlewsty dedi: Discord'da daha çok RAM tükettiği için Zoom tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Zoom'da daha çok işlemci kullanımına sebep oluyor hocam.
KS KS zFlewsty Femtopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #10 Hmm yani Opera GX'nin o kenar çubuğunda mı deneyeyim? Artı 0 Eksi