Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #1 Connecting yazısında 10 saniye kalıp fotoğrafttaki hatayı veriyor. Nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri zoom error.PNG 6,6 KB · Görüntüleme: 74
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #2 Emzik dedi: Connecting yazısında 10 saniye kalıp fotoğrafttaki hatayı veriyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... İnternetde sıkıntı var dostum.
Emzik dedi: Connecting yazısında 10 saniye kalıp fotoğrafttaki hatayı veriyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... İnternetde sıkıntı var dostum.
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #3 Stoch dedi: İnternetde sıkıntı var dostum. Genişletmek için tıkla... Tek Zoom'a girince mi sıkıntı oluyor?
Stoch dedi: İnternetde sıkıntı var dostum. Genişletmek için tıkla... Tek Zoom'a girince mi sıkıntı oluyor?
V ViayXs Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 264 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #4 Emzik dedi: Connecting yazısında 10 saniye kalıp fotoğrafttaki hatayı veriyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... İnternetinde sıkıntı olabilir.
Emzik dedi: Connecting yazısında 10 saniye kalıp fotoğrafttaki hatayı veriyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... İnternetinde sıkıntı olabilir.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 19 Nisan 2021 #5 Bende de bazen olabiliyor.
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #6 ViayXs dedi: İnternetinde sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Emzik dedi: Tek Zoom'a girince mi sıkıntı oluyor? Genişletmek için tıkla...
ViayXs dedi: İnternetinde sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Emzik dedi: Tek Zoom'a girince mi sıkıntı oluyor? Genişletmek için tıkla...
Katie_Bear_398 Femtopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 25 19 Nisan 2021 #7 Dostum, o bizde de oluyor. Arkadaşlarımda da oluyor. Çözemedik, az önce Zoom bir mail attı. Sana da geldiyse bir bak, belki bu olayı söylüyordur.
Dostum, o bizde de oluyor. Arkadaşlarımda da oluyor. Çözemedik, az önce Zoom bir mail attı. Sana da geldiyse bir bak, belki bu olayı söylüyordur.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #8 Emzik dedi: Tek Zoom'a girince mi sıkıntı oluyor? Genişletmek için tıkla... Bunu bizim sormamız gerekmiyor mu?
Emzik dedi: Tek Zoom'a girince mi sıkıntı oluyor? Genişletmek için tıkla... Bunu bizim sormamız gerekmiyor mu?
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #9 Stoch dedi: Bunu bizim sormamız gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Soru eki anlamında söylemedim zaten. Örneğin GTA Online, CS:GO veya Steam veya en basitinden Google girince sıkıntı olmuyorda Zoom'da mı oluyor?
Stoch dedi: Bunu bizim sormamız gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Soru eki anlamında söylemedim zaten. Örneğin GTA Online, CS:GO veya Steam veya en basitinden Google girince sıkıntı olmuyorda Zoom'da mı oluyor?
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #10 Emzik Bey/Bayan hocam sorun şu: Girmeye çalıştığınız toplantıdan daha önce çıkartıldığınız için o kişinin toplantılarından engellenmişsiniz; Yani bence böyle.
Emzik Bey/Bayan hocam sorun şu: Girmeye çalıştığınız toplantıdan daha önce çıkartıldığınız için o kişinin toplantılarından engellenmişsiniz; Yani bence böyle.