R RİPX_009 Picopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 412 19 Nisan 2021 #21 Emzik dedi: Evet, kullanmaktayım. Oradan da olmuyor. Genişletmek için tıkla... VPN ile Zoom yoplantısına giremezsiniz. Zoom bunu güvenlik amaçlı engelliyor VPN kapatıp girmeyi deneyin. Emzik dedi: Connecting yazısında 10 saniye kalıp fotoğrafttaki hatayı veriyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam oldu mu? Son durum nedir? Emzik dedi: Bütün derslere girmeye çalıştığımda aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun düzeldi mi? Son düzenleme: 19 Nisan 2021
Emzik dedi: Evet, kullanmaktayım. Oradan da olmuyor. Genişletmek için tıkla... VPN ile Zoom yoplantısına giremezsiniz. Zoom bunu güvenlik amaçlı engelliyor VPN kapatıp girmeyi deneyin. Emzik dedi: Connecting yazısında 10 saniye kalıp fotoğrafttaki hatayı veriyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam oldu mu? Son durum nedir? Emzik dedi: Bütün derslere girmeye çalıştığımda aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun düzeldi mi?
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #22 RİPX_009 dedi: VPN ile Zoom yoplantısına giremezsiniz. Zoom bunu güvenlik amaçlı engelliyor VPN kapatıp girmeyi deneyin. Hocam oldu mu? Son durum nedir? Hocam sorun düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... İndirdiğim VPN sildim fakat galiba kapatma diye birşeyde var VPN girdiğimde pasif gösterdi fakat hala zooma girmiyor ve Xbox Game Pass oyun yüklemiyor. VPN kapanmadı galiba nereden kapatabilirim sildim olmadı.
RİPX_009 dedi: VPN ile Zoom yoplantısına giremezsiniz. Zoom bunu güvenlik amaçlı engelliyor VPN kapatıp girmeyi deneyin. Hocam oldu mu? Son durum nedir? Hocam sorun düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... İndirdiğim VPN sildim fakat galiba kapatma diye birşeyde var VPN girdiğimde pasif gösterdi fakat hala zooma girmiyor ve Xbox Game Pass oyun yüklemiyor. VPN kapanmadı galiba nereden kapatabilirim sildim olmadı.