Zoom hareketli arka plan yapma

DikizAynasi

Hectopat
Zoom'da bazı arkadaşlarım kameralarını açıp hareketli arka plan vb. yapabiliyor. Zoom buna izin veriyor biliyorum fakat cihazım bunu desteklemiyor. Bu konuda sadece 1 program bulabildim fakat o da Windows 10 destekli. Bildiğiniz çözüm veya herhangi bir program varsa önerebilir misiniz? ( Windows 7 kullanıyorum ) cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Video koyma programı var kameraya ama o zaman siz gözükmezsiniz. Yok diye biliyorum öyle bir program.

SplitCam kullanın.
Kendiniz gözükmezsiniz ama.

Windows 10'a yükseltin ? Daha yeni ve daha kaliteli tabi sisteminiz yetiyorsa.

''Choose Virtual Background'' kısmından seçebilirsiniz. Stok olarak 2 ya da 3 adet hareketli arka plan bulunuyor galiba. Green Screen seçeneğini seçmeyin, direkt olarak arka planı uygulayın.

Koyabilirsiniz ama kendiniz gözükmezsiniz onun yerine arka plan resmi koysanız bence daha iyi.

SplitCam kullanın.
Kendiniz gözükmezsiniz ama.
zaten dediğim program splitcam. En özelliklisi windows 10 destekleyen uygulaması . Diğer versionlarını da denedim fakat onlar doğru düzgün çalışmıyor ve ya ben yapamadım
Eki Görüntüle 792598
''Choose Virtual Background'' kısmından seçebilirsiniz. Stok olarak 2 ya da 3 adet hareketli arka plan bulunuyor galiba. Green Screen seçeneğini seçmeyin, direkt olarak arka planı uygulayın.

Eki Görüntüle 792598
green screen özelliğini seçmezsem asla koyamıyorum
Eki Görüntüle 792597
Bu kısımdan uygun çözünürlükte video koyabilirsiniz.
cihazım video filters i desteklemiyor
streamlabs kurulu . Oda olur mu ?
OBS kurup virtual camera kullanın
Koyabilirsiniz ama kendiniz gözükmezsiniz onun yerine arka plan resmi koysanız bence daha iyi.
Zaten gözükmek istemiyorum . Kameramı açınca ben gözükmiyeyim , oraya yerleştirdiğim şey gözüksün istiyorum

Son düzenleme:
Sistemim kaldırıyor ama ben hareketli arkaplan yine ekleyemiyorum. Sadece resim formatları var. Nasıl çözebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…