Zoom için laptop önerisi

Bütçe
2000,3500
Sıkıntı yaratmaz ama fiyatına göre pek iyi değil.
Ufak bir araştırmayla bunu buldum: Lenovo IdeaPad S145 81UT00D8TX Notebook

Bütçe biraz artarsa bundan alınabilir. Hem daha uzun ömürlü ve daha performanslı olur.
İkinci laptop 4gb RAM'e sahip. Biraz zorlayabilir.

Edit:

Arkadaşlar sonradan fark ettim FreeDOS'muş. Uğraşmak istemiyorum Windows 10'a çevirmek için şu bilgisayara ne dersiniz?

Dosya Ekleri

• CASPER _ Telefon, Bilgisayar, Konfigürasyon, Destek - Opera 12.02.2021 11_33_04.png
    278,1 KB · Görüntüleme: 74
İ5 6827U alınabilirse daha iyi olur diye düşünüyorum.
Altı üstü sadece zoom kullanılacak, ayrıca aşırtma ile 2.4 Ghz'ye kadar çıkabiliyor işlemci yeterli diye düşünüyorum. Şahsen AMD dururken İntele tenezzül etmekte istemiyorum.

Hocam attığınız iyi ama Casper'a bulaşmayın. Yani oyun gibi zorlayıcı bir şey olmadığı için ikisi de alınabilir ama daha iyileri var. Öyle bilin.

Hocam 2. bilgisayar iyiymiş ama güvenemiyorum internet sitelerine, kuzenim aldı 2. el ürünü 0 diye satmışlardı.

FreeDOS ile Windows kurulu bilgisayar arasında çok fazla bir fiyat farkı var. FreeDOS alın en fazla bilgisayarcıya 50TL verip Windows yükletirsiniz.
Ayrıca orijinal Windows 10 yüklerse 1000 TL gider. Key alırsın veya deneme sürümü kullanırsın. Bence öyle yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…