OtoburPirana Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 2.883 Makaleler 2 Çözümler 21 4 Nisan 2020 #11 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Bizim okulda herkes Zoom kullanıyor, okul ders programını buna göre çıkartıyor hatta. Genişletmek için tıkla... Bunu duymak güzel ama sanıyorum okul müdürü kendi insiyatifini kullanıyor. Keşke resmi bir şekilde bütün okullar yapsa.
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Bizim okulda herkes Zoom kullanıyor, okul ders programını buna göre çıkartıyor hatta. Genişletmek için tıkla... Bunu duymak güzel ama sanıyorum okul müdürü kendi insiyatifini kullanıyor. Keşke resmi bir şekilde bütün okullar yapsa.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 5 Nisan 2020 #12 Okulların tatil olmasının hemen öncesinde bu programı dershanedeki fizik hocamdan görmüştüm. Sonrasında da popülaritesi 6 katına çıktı. Hep böyle oluyor. @Jang Geum'un Danji Yemeği hocam Yunusemre civarlarında mısınız
Okulların tatil olmasının hemen öncesinde bu programı dershanedeki fizik hocamdan görmüştüm. Sonrasında da popülaritesi 6 katına çıktı. Hep böyle oluyor. @Jang Geum'un Danji Yemeği hocam Yunusemre civarlarında mısınız
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 5 Nisan 2020 #13 acv dedi: @Jang Geum'un Danji Yemeği hocam Yunusemre civarlarında mısınız Genişletmek için tıkla... Bozköy'deyim hocam. Forumda ilk kez Manisa'da yaşayan birini görüyorum
acv dedi: @Jang Geum'un Danji Yemeği hocam Yunusemre civarlarında mısınız Genişletmek için tıkla... Bozköy'deyim hocam. Forumda ilk kez Manisa'da yaşayan birini görüyorum