Zoom "Security Warning: Untrusted Server Certificate" Uyarısı

Joshua Graham

Hectopat
Yer
Ganton
Daha fazla  
1611152891493.png

Forumda daha önce açıldığını gördüm fakat tam olarak sebebini öğrenemediğimden konu açma gereği duydum.
Bugün internet gidip geldi ve sonrasında Zoom'dan böyle bir uyarı geldiğini gördüm ve biraz tedirgin oldum. Bunun kaynağı nedir? Benim düşüncem internet gidip geldiği için ama yine de tam emin olamadım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler 🙂

Modeminizde şifre yok sanırım. Bağlantınız gizli değil Hacışakirler kişisel verinizi çalabilir diyor. Kablosuz bağlantınızı şifrelerseniz o uyarıyı vermez

Hacışakir=Hacker=Siber Suçlu
Buna edit veriyorum altta yazan yeri okumamışım : palmface: Bu sunucunun Zoom sunucusu olduğundan emin değiliz diyor. Arkadaşın dediği gibi Zoom'un en yeni sürümünü yüklerseniz düzelebilir.

Hatayı aldığımdan sonra bir odaya daha katıldım fakat hata almadım ama dediğiniz gibi son sürümü kurdum şimdi. Tekrarlanırsa buraya başvururum yine.
Herhangi bir tehdit bulunamadı tarama sonucunda.

Sağ olun ben biraz korktum kişisel verilerin falan çalınabilir dediğinde biri girmeye falan çalıştı sandım ondan konu açayım dedim teşekkür ederim yardımınız için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı