Morali Bozuk Centipat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 50 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Eylül 2020 #21 332707 dedi: Üstte yazdığım şeye bak. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma kardeşim görmedim. O zaman Allah yardımcın olsun ne diyelim. kONF dedi: EBA'da mikrofonu kapalı tutmamıza rağmen seslerimiz kayıt altına alınıyor diyorlar doğru mu? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Uydurma şeyler. Mikrofon boşuna durmuyor orda konuşmak istediğin zaman açarsın istediğin zaman da kapatırsın. Bu da biraz özel hayat gizliliğine giriyor şahsen. Yapılmaz öyle bir şey.
332707 dedi: Üstte yazdığım şeye bak. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma kardeşim görmedim. O zaman Allah yardımcın olsun ne diyelim. kONF dedi: EBA'da mikrofonu kapalı tutmamıza rağmen seslerimiz kayıt altına alınıyor diyorlar doğru mu? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Uydurma şeyler. Mikrofon boşuna durmuyor orda konuşmak istediğin zaman açarsın istediğin zaman da kapatırsın. Bu da biraz özel hayat gizliliğine giriyor şahsen. Yapılmaz öyle bir şey.