gta5inmiyo Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 15 7 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar zoomda bir odadayım şimdi ekranı çizsem oda sahibi anlar mı benim çizdiği mi?
Çözüm SergioGnæbry 7 Haziran 2020 Burada show names of annotators yazıyor. Oda sahibi bunu açmassa bir şey olmazsa açarsa GG olursun.
KS KS gta5inmiyo Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 15 7 Haziran 2020 #11 Punisher cat dedi: Fakat illa dersi sabote edeceğim diyorsan ismini ve fotoğrafını değiştir. Genişletmek için tıkla... Odadan atarlar ve katılmadı diye mesaj gider :d Artı 0 Eksi
Punisher cat dedi: Fakat illa dersi sabote edeceğim diyorsan ismini ve fotoğrafını değiştir. Genişletmek için tıkla... Odadan atarlar ve katılmadı diye mesaj gider :d
Punisher cat Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 326 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #12 gta5inmiyo dedi: Yav etmiyorum zaten merak ettim sadece. Bir yerde yazıyor mu mesela işte Genişletmek için tıkla... Yazmaz bence. Artı 0 Eksi
gta5inmiyo dedi: Yav etmiyorum zaten merak ettim sadece. Bir yerde yazıyor mu mesela işte Genişletmek için tıkla... Yazmaz bence.
Morminder Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 125 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #13 Önce dene mesela kenara yanlışlıkla yazmış gibi yap eğer ismin çıkarsa bırak. Burada askeri strateji yapıyoruz en iyi cevap yaparsın herhalde? Artı 0 Eksi
Önce dene mesela kenara yanlışlıkla yazmış gibi yap eğer ismin çıkarsa bırak. Burada askeri strateji yapıyoruz en iyi cevap yaparsın herhalde?
hacıWHAT ile KaraGÖZ Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 764 Makaleler 1 Çözümler 3 7 Haziran 2020 #14 Bazı hocalar açıyor. Mesela arkadaşlarım canlı derste çizince yanında ismi yazıyor hocada kızıyor. Artı 0 Eksi
SergioGnæbry Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 577 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Basketbolcu 7 Haziran 2020 #15 Burada show names of annotators yazıyor. Oda sahibi bunu açmassa bir şey olmazsa açarsa GG olursun. Artı 0 Eksi Çözüm
Punisher cat Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 326 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #16 Peki öğretmenin nasıl biri? Örneğin bilgisayarla arası hiç yoksa o özelliği açmayı bilmez. Artı 0 Eksi
Morminder Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 125 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #17 Punisher cat dedi: Peki öğretmenin nasıl biri? Örneğin bilgisayarla arası hiç yoksa o özelliği açmayı bilmez. Genişletmek için tıkla... Bizim öğretmenler bilgisayarı zoomda öğrendi. Artı 0 Eksi
Punisher cat dedi: Peki öğretmenin nasıl biri? Örneğin bilgisayarla arası hiç yoksa o özelliği açmayı bilmez. Genişletmek için tıkla... Bizim öğretmenler bilgisayarı zoomda öğrendi.
KS KS gta5inmiyo Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 15 7 Haziran 2020 #18 B Punisher cat dedi: Peki öğretmenin nasıl biri? Örneğin bilgisayarla arası hiç yoksa o özelliği açmayı bilmez. Genişletmek için tıkla... Hoca bir şey demez açmamış da olabilirde öğrenciler sıkıntı. Artı 0 Eksi
B Punisher cat dedi: Peki öğretmenin nasıl biri? Örneğin bilgisayarla arası hiç yoksa o özelliği açmayı bilmez. Genişletmek için tıkla... Hoca bir şey demez açmamış da olabilirde öğrenciler sıkıntı.
Punisher cat Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 326 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #19 gta5inmiyo dedi: B. Hoca bir şey demez açmamış da olabilirde öğrenciler sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Öğrenciler görmüyor diye biliyorum sadece oda sahibi görmüyor muydu? Artı 0 Eksi
gta5inmiyo dedi: B. Hoca bir şey demez açmamış da olabilirde öğrenciler sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Öğrenciler görmüyor diye biliyorum sadece oda sahibi görmüyor muydu?
KS KS gta5inmiyo Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 15 7 Haziran 2020 #20 Punisher cat dedi: Öğrenciler görmüyor diye biliyorum sadece oda sahibi görmüyor muydu? Genişletmek için tıkla... Hoca görürse ismimi söyler zaten. Artı 0 Eksi
Punisher cat dedi: Öğrenciler görmüyor diye biliyorum sadece oda sahibi görmüyor muydu? Genişletmek için tıkla... Hoca görürse ismimi söyler zaten.