H hknzcn10 Femtopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #21 Bende de aynı sorun var. Diğerleri parmak kaldırabiliyor ama ben kaldıramıyorum. Çözümü nedir bilen var mı?
Bende de aynı sorun var. Diğerleri parmak kaldırabiliyor ama ben kaldıramıyorum. Çözümü nedir bilen var mı?
B #Burhan# Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 625 Çözümler 1 26 Aralık 2020 #22 hknzcn10 dedi: Bende de aynı sorun var. Diğerleri parmak kaldırabiliyor ama ben kaldıramıyorum. Çözümü nedir bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Telefonda iseniz participants da kendi isminizin üstüne tıklayın orda raise hand var. Bilgisayarda iseniz participanst da var zaten.
hknzcn10 dedi: Bende de aynı sorun var. Diğerleri parmak kaldırabiliyor ama ben kaldıramıyorum. Çözümü nedir bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Telefonda iseniz participants da kendi isminizin üstüne tıklayın orda raise hand var. Bilgisayarda iseniz participanst da var zaten.
İntikankam Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 344 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Aralık 2020 #23 #Burhan# dedi: Telefonda iseniz participants da kendi isminizin üstüne tıklayın orda raise hand var. Bilgisayarda iseniz participanst da var zaten. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda artık emoji atma kısmına taşındı.
#Burhan# dedi: Telefonda iseniz participants da kendi isminizin üstüne tıklayın orda raise hand var. Bilgisayarda iseniz participanst da var zaten. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda artık emoji atma kısmına taşındı.
B #Burhan# Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 625 Çözümler 1 26 Aralık 2020 #24 İntikankam dedi: Bilgisayarda artık emoji atma kısmına taşındı. Eki Görüntüle 802260 Genişletmek için tıkla... Bende öyle değil eskisi gibi.
İntikankam dedi: Bilgisayarda artık emoji atma kısmına taşındı. Eki Görüntüle 802260 Genişletmek için tıkla... Bende öyle değil eskisi gibi.
İntikankam Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 344 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Aralık 2020 #25 #Burhan# dedi: Bende öyle değil eskisi gibi. Genişletmek için tıkla... Sürümünüz eski güncelleyin göreceksiniz.
#Burhan# dedi: Bende öyle değil eskisi gibi. Genişletmek için tıkla... Sürümünüz eski güncelleyin göreceksiniz.
D Doleros Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #26 Bende de aynı sorun var fakat başka kişiler el kaldırıyor. Eskiden el kaldırabiliyordum farklı cihazlardanda denedim farklı hesapta açtım Zoom'un farklı sürümlerini de denedim ama yineden olmuyor.
Bende de aynı sorun var fakat başka kişiler el kaldırıyor. Eskiden el kaldırabiliyordum farklı cihazlardanda denedim farklı hesapta açtım Zoom'un farklı sürümlerini de denedim ama yineden olmuyor.
İntikankam Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 344 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2021 #27 Doleros dedi: Bende de aynı sorun var fakat başka kişiler el kaldırıyor. Genişletmek için tıkla... Konuya baktın mı?
Doleros dedi: Bende de aynı sorun var fakat başka kişiler el kaldırıyor. Genişletmek için tıkla... Konuya baktın mı?
ma a koçi vore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.095 Çözümler 1 6 Ocak 2021 #28 Emojiler kısmındadır. (Konu eksiymiş çözülmüş)
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 6 Ocak 2021 #29 rasgelekullanici35 dedi: Alakası yok. Yeni güncelleme ile gelen bir şey bu. Genişletmek için tıkla... Boş boş konuşmayı çok iyi biliyorsunuz. Raise Hand hala var.
rasgelekullanici35 dedi: Alakası yok. Yeni güncelleme ile gelen bir şey bu. Genişletmek için tıkla... Boş boş konuşmayı çok iyi biliyorsunuz. Raise Hand hala var.
İntikankam Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 344 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2021 #30 379401 dedi: Boş boş konuşmayı çok iyi biliyorsunuz. Raise hand hala var. Genişletmek için tıkla... Mobilde vardır.
379401 dedi: Boş boş konuşmayı çok iyi biliyorsunuz. Raise hand hala var. Genişletmek için tıkla... Mobilde vardır.