Zoom'da IP bulunur mu?

Toplantıyı düzenleyen kişi belli şartlar altında görebilir. Rastgele bir kullanıcı göremez, görse de çok bir şey değişmez. IP adresi yaklaşık konum verir, nokta atışı olmaz. Eğer kendiniz değiştirmediyseniz zaten IP adresi modeme restart atınca değişir.

Türkiye'de IP üzerinden tehditler gülünç duruma düşürüyor insanları. Muğla'da yaşıyorum, Eminönü gösteriyor IP konumum. :d

Türkiye'de kullanıcıların sabit veya bireysel IP adresleri olmadığı için herhangi bir şey olmaz. IPV6 bile kullanamıyoruz daha doğru düzgün. Kim neyi bulup tehdit ediyor?

Türkiye'de IP üzerinden tehditler gülünç duruma düşürüyor insanları. Muğla'da yaşıyorum, eminönü gösteriyor IP konumum. :d

Türkiye'de kullanıcıların sabit veya bireysel IP adresleri olmadığı için herhangi bir şey olmaz. IPv6 bile kullanamıyoruz daha doğru düzgün. Kim neyi bulup tehdit ediyor?

İp sabit.
Türkiye'deki çoğu ev internetinde sabit IP kullanılmaz. Kullanılsa bile sizin yaşadığınız yeri tam göstermez. Modeminizi kapatıp tekrar açarsanız IP'niz yenilenecektir.

Hocam IP sabit.

Selamlar.
Ağalarla Zoom'da film izlerken birisi geldi ama bu arkadaş sadece ben geldiğimde geliyor ve sürekli 'IP adresinden ev adresini buliyim abazalara dağatayım deyip' çıkıyor ve hep farklı kullanıcı adı ile geliyor veya başka birisi geliyor. Bilmiyorum, bir şey yapabilir mi?

Eki Görüntüle 1155621
Adliye'ye git şikayet et.

Selamlar.
Ağalarla Zoom'da film izlerken birisi geldi ama bu arkadaş sadece ben geldiğimde geliyor ve sürekli 'IP adresinden ev adresini buliyim abazalara dağatayım deyip' çıkıyor ve hep farklı kullanıcı adı ile geliyor veya başka birisi geliyor. Bilmiyorum, bir şey yapabilir mi?

Eki Görüntüle 1155621

İlk defa kız gören exploit Kiddie'si attığı linklere tıklamadığınız sürece sıkıntı olmaz Zoom'un databasesini hackleyecek değil ya IP adresini dağıtmak için .d

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı