InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 24 Şubat 2021 #1 Zoom'da kamera açılmıyor basıyorum kamera yok diyor. Fakat öbür uygulamalarda çalışıyor. Not: Konu çözülmüştür.
Zoom'da kamera açılmıyor basıyorum kamera yok diyor. Fakat öbür uygulamalarda çalışıyor. Not: Konu çözülmüştür.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #2 InternetciMen dedi: Zoom'da kamera açılmıyor basıyorum kamera yok diyor. Fakat öbür uygulamalarda çalışıyor. Not: Konu çözülmüştür. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünü de yaz! Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlara yardım et.
InternetciMen dedi: Zoom'da kamera açılmıyor basıyorum kamera yok diyor. Fakat öbür uygulamalarda çalışıyor. Not: Konu çözülmüştür. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünü de yaz! Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlara yardım et.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 24 Şubat 2021 #3 ChaosBoost dedi: Nasıl çözdüğünü de yaz! Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlara yardım et. Genişletmek için tıkla... Çözüm şimdi bu Zoom ayarlarından videoya basıyoruz oradan kamera seçimi var oradan internal veya kamera adı olana basıyoruz ve bitti.
ChaosBoost dedi: Nasıl çözdüğünü de yaz! Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlara yardım et. Genişletmek için tıkla... Çözüm şimdi bu Zoom ayarlarından videoya basıyoruz oradan kamera seçimi var oradan internal veya kamera adı olana basıyoruz ve bitti.