durudum Femtopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Aralık 2020 #1 Zoom'da derse girdiğim anda kameram açılıyor. O sırada müsait olamayabiliyorum. Derse girerken kapalı olmasını nasıl sağlayacağım? PC'den giriyorum.
Zoom'da derse girdiğim anda kameram açılıyor. O sırada müsait olamayabiliyorum. Derse girerken kapalı olmasını nasıl sağlayacağım? PC'den giriyorum.
Rouel Femtopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #2 durudum dedi: Zoom'da derse girdiğim anda kameram açılıyor. O sırada müsait olamayabiliyorum. Derse girerken kapalı olmasını nasıl sağlayacağım? PC'den giriyorum. Genişletmek için tıkla... Kamerayı bantla siyah bir bant ile.
durudum dedi: Zoom'da derse girdiğim anda kameram açılıyor. O sırada müsait olamayabiliyorum. Derse girerken kapalı olmasını nasıl sağlayacağım? PC'den giriyorum. Genişletmek için tıkla... Kamerayı bantla siyah bir bant ile.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 1 Aralık 2020 #3 Hocam ayarlarda toplantıya girerken kapat diye bir seçenek olmalı.
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #4 Alt+v. Ya da kamera sürücünü kaldır.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 1 Aralık 2020 #5 Kameranın kablosunu çekebilirsiniz, girişte "Turn Off My Video" gibisinden bir seçenek olacaktı onu yapabilirsiniz, kamerayı çevirebilirsiniz.
Kameranın kablosunu çekebilirsiniz, girişte "Turn Off My Video" gibisinden bir seçenek olacaktı onu yapabilirsiniz, kamerayı çevirebilirsiniz.
F Fortran Programing Centipat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 563 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Aralık 2020 #6 Siyah bantla kapatabilirsin.
I isimsizyerli Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 384 Çözümler 3 1 Aralık 2020 #7 durudum dedi: Zoom'da derse girdiğim anda kameram açılıyor. O sırada müsait olamayabiliyorum. Derse girerken kapalı olmasını nasıl sağlayacağım? PC'den giriyorum. Genişletmek için tıkla... Girerken tikler var ilk önce kayıtlı değilsen tikleri işaretle rastgele ID gir kaydolsun. Sonra derse rahatça girebilirsin.
durudum dedi: Zoom'da derse girdiğim anda kameram açılıyor. O sırada müsait olamayabiliyorum. Derse girerken kapalı olmasını nasıl sağlayacağım? PC'den giriyorum. Genişletmek için tıkla... Girerken tikler var ilk önce kayıtlı değilsen tikleri işaretle rastgele ID gir kaydolsun. Sonra derse rahatça girebilirsin.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 1 Aralık 2020 #8 Siyah bant adamdır.
M muhtar abi Centipat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 545 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Aralık 2020 #9 Alt+V ile açıp kapatabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2020
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.502 Makaleler 1 Çözümler 19 1 Aralık 2020 #10 durudum dedi: Zoom'da derse girdiğim anda kameram açılıyor. O sırada müsait olamayabiliyorum. Derse girerken kapalı olmasını nasıl sağlayacağım? PC'den giriyorum. Genişletmek için tıkla... ALT + V kombinasyonu ile.
durudum dedi: Zoom'da derse girdiğim anda kameram açılıyor. O sırada müsait olamayabiliyorum. Derse girerken kapalı olmasını nasıl sağlayacağım? PC'den giriyorum. Genişletmek için tıkla... ALT + V kombinasyonu ile.