Zoom'da ses gitmiyor

AhtaBOT

Centipat
Arkadaşlar telefonum Xiaomi Mi Note 10 Zoom kullanırken karşı tarafa ses gitmiyor ne yapabilirim? (Mikrofonu kullanmasina izin verdim uygulamanın.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Görüşme başladıktan sonra ana ekranda en kenarda kulaklık işareti olması lazım ona basın sonra üstünde "join with Audio" diye bir seçenek çıkacak basın olur.
Bu telefonlara zoom otomatik sesle bağlan özelliğini koymadığı için elle yapılması gerek

Arkadaşlar bir süre giremedim kusura bakmayın şöyle bir sorun var ses geliyor ama sesim gitmiyor ama bu bazı derslerde oluyor sesimi kullanmasına izin verdim join with Audio'da yaptim.

Ses gelmiyor mu gitmiyor mu?
benim ses gitmiyor😞
Görüşme başladıktan sonra ana ekranda en kenarda kulaklık işareti olması lazım ona basın sonra üstünde "join with Audio" diye bir seçenek çıkacak basın olur.
Bu telefonlara zoom otomatik sesle bağlan özelliğini koymadığı için elle yapılması gerek
peki windows 10 diz üstü bilgisayarda nasıl yapacağız😕
nasıl yani ne demek istiyorsun anlamadım.Hoca kim burda hoca yok ki

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı