Charlotth Kilopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 597 Çözümler 3 2 Haziran 2023 #1 Steam Deck|Zoommer.ge მობილური ტელეფონები, აქსესუარები, პლანშეტები, ლეპტოპები, კონსოლები, თამაშები, ყველაფერი ზუმერულ ფასად! zoommer.ge İyi Sosyaller. Bu siteden Steam Deck alan var mı hiç? Gürcistan'dan almayı düşünüyorum ama kararsızım.
Steam Deck|Zoommer.ge მობილური ტელეფონები, აქსესუარები, პლანშეტები, ლეპტოპები, კონსოლები, თამაშები, ყველაფერი ზუმერულ ფასად! zoommer.ge İyi Sosyaller. Bu siteden Steam Deck alan var mı hiç? Gürcistan'dan almayı düşünüyorum ama kararsızım.
5 590736 Hectopat Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 2.555 Makaleler 1 Çözümler 26 2 Haziran 2023 #2 Charlotth dedi: Steam Deck|Zoommer.ge მობილური ტელეფონები, აქსესუარები, პლანშეტები, ლეპტოპები, კონსოლები, თამაშები, ყველაფერი ზუმერულ ფასად! zoommer.ge İyi Sosyaller. Bu siteden Steam Deck alan var mı hiç? Gürcistan'dan almayı düşünüyorum ama kararsızım. Genişletmek için tıkla... ROG Ally al.
Charlotth dedi: Steam Deck|Zoommer.ge მობილური ტელეფონები, აქსესუარები, პლანშეტები, ლეპტოპები, კონსოლები, თამაშები, ყველაფერი ზუმერულ ფასად! zoommer.ge İyi Sosyaller. Bu siteden Steam Deck alan var mı hiç? Gürcistan'dan almayı düşünüyorum ama kararsızım. Genişletmek için tıkla... ROG Ally al.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 2 Haziran 2023 #3 Bütçen varsa elbette ROG Ally almalısın ama Deck gayet güzel cihaz eğer uyguna alacaksan. Site tanıdık geldi ama güvenilir mi bilmiyorum.
Bütçen varsa elbette ROG Ally almalısın ama Deck gayet güzel cihaz eğer uyguna alacaksan. Site tanıdık geldi ama güvenilir mi bilmiyorum.