Merhaba. Ne yaptıysam yapayım şu problemi çözemedim. Bilgisayarımda Zoom vardı ve sonra işim bittiğinde sildim. Ama bu programdan kalan bir kalıntı var ve ne regedit ne CCleaner ne de Autoruns ile sildiğimde sorun düzelmedi. Çözümünü bilen var mıdır?
Neden ceza yiyip, cevabım da ''yanlış bilgi'' olarak işaretlenip tekrar geri çekildi ceza?
O kadar yorum yaptınız konu sahibinin sorununu çözmedi. Bazı programlar temiz kurulum yapmadan tamamen silinmiyor ki zaten Zoom sabıkalı bir uygulama. Siz fikrinizi söylediniz ben de böyle sıkıntılı durumlarda yaptığımı yazdım. Temiz kurulum ile format atmasını söylememin neresi yanlış bilgi? Eğer bu yanlış bilgi ise ceza verip neden geri çekiyorsunuz?
''Kızgın, komik'' emoji atan arkadaşlar keşke konunun daha önce de açılıp çözüme kavuşturulamadığını bilselerdi.
Merhaba. Sistemimde Zoom adlı uygulama bulunuyordu. Ve bende işim bittiğinde sildim. Ama sildiğim zaman CCleaner veya regedit ile başlangıçta açılan uygulamaların bulunduğu sekmeye baktığım zaman orada Zoom gözüküyor. Acaba bunu silmenin bir yolu var mı? Regedit veya CCleaner ile silmeye...