Zor sınav yapan hoca şikayet edilebilir mi?

1. dönem matematik ve 2. dönem 1. yazılı matematik notunun ortalamasını al. Eğer sınırda değilse geçersin yüksek ihtimalle.

Bu nasıl oluyor acaba biraz daha açabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
1. dönem ortalamam 60, 2. dönem 1. sınav 85.

1. dönem ortalamam 60, 2. dönem 1. sınav 85.

Şuanda matematik ortalaman 72.5. 2. Matematik sınavından 20 bile alsan matematik ortalaman 58.75 oluyor. Bu da demek oluyor ki hoca sözlülerine çok düşük girmezse matematikten geçersin.

Gerçek olduğunu ben bilmiyorum. Bu yüzden benim için bu olay gerçek değil, itham.
nasıl yani ülke genelinde böyle bir şey yok veya olamaz diyorsanız türkiye de yaşamıyor olabilirsiniz. Hatta bunu nasıl ilk defa duyuyorsunuz ona da şaşırdım.
.
hatta üniversitelerde dönem başında eylül ayında , hocam hayırlı olsun yeni arabanız diye bir mevzu bile vardır :d

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam çok yardımcı oldunuz. Eğer bir imla hatam olduysa özür dilerim. Yüreğime su serptiniz. 2.dönem 2.sınav 0 yine de geçer miyim?

Bu söyledikleriniz çok büyük ithamlar.
Ben kimseye ithamda bulunmadım sadece başıma gelen bir olayı aktardım ve bu bazı arkadaşlarımın da başına gelmişti sadece bunu söyledim.

Teşekkürler hocam çok yardımcı oldunuz. Eğer bir imla hatam olduysa özür dilerim. Yüreğime su serptiniz. 2.dönem 2.sınav 0 yine de geçer miyim?
Eskiden yazılı ve sözlü sınav ortalamaları kaç olursa olsun herhangi bir notu 0 olan öğrenciler okuldaki öğretmen ve idareden oluşan bir kurul tarafından çağrılıyordu ve öğrencinin durumuna göre sınıfta kalıp kalmayacağına karar veriliyordu ama sistem hala aynı mı bilmiyorum, şöke kalmak deniyordu hatta sanırım.

0 Alırsan ortalaman 51,25 olur. Eğer 0 aldıysan geri kalanı hocanın insafına kalır. Sınır 50 olduğu için sözlüler düşük gelmezse geçersin.

Benim 9. sınıf halimi hatırlatıyorsun. 8. sınıfta matematik hocamız yoktu müdür de kafasına göre işliyordu, bir geldik liseye 30 40 çalışkan arkadaşım bile ağladı oturup 2 3 kişi almış 50 üstü falan veliler geldi şikayete.
Sonuç olarak bir şey değişmedi. Sizin daha fazla çalışmanız için yapıyorlar bunları ve iyi bir şey olduğunu çok geç anlıyorsunuz.

Aslında direkt okula almamaları lazım bizi o dönem ilçelerde bulunan Anadolu liselerini obp ile kabul ettiler şimdi olsam kazanamam zira onlarda LGS'ye döndü.

Yani keşke bunu gençlimizi harcamadan yapsalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…