A arrthurmorgann12314 Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #111 Illuıqsxs dedi: Onlardan ne kadar çözüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 20-25 arası. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 16D 4Y çıktı. 4.soru 7.soru 17.soru 19.soru yanlış.
Illuıqsxs dedi: Onlardan ne kadar çözüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 20-25 arası. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 16D 4Y çıktı. 4.soru 7.soru 17.soru 19.soru yanlış.
Illuıqsxs Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #112 arrthurmorgann12314 dedi: 20-25 arası. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 16D 4Y çıktı. 4.soru 7.soru 17.soru 19.soru yanlış. Genişletmek için tıkla... Hocam fen ve matematik ne durumda ara dersleri full olarak düşünüyorum.
arrthurmorgann12314 dedi: 20-25 arası. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 16D 4Y çıktı. 4.soru 7.soru 17.soru 19.soru yanlış. Genişletmek için tıkla... Hocam fen ve matematik ne durumda ara dersleri full olarak düşünüyorum.
A arrthurmorgann12314 Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #113 Illuıqsxs dedi: Hocam fen ve matematik ne durumda ara dersleri full olarak düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ara dersler şöyle; İnkılap 6-9 doğru, İngilizce 8 doğru, Din Kültürü 7-10 doğru.
Illuıqsxs dedi: Hocam fen ve matematik ne durumda ara dersleri full olarak düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ara dersler şöyle; İnkılap 6-9 doğru, İngilizce 8 doğru, Din Kültürü 7-10 doğru.
Illuıqsxs Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #114 arrthurmorgann12314 dedi: Ara dersler şöyle; inkılap 6-9 doğru, İngilizce 8 doğru, din kültürü 7-10 doğru. Genişletmek için tıkla... Niye netlerin arası çok açık hocam? Denemelerin zorluğuna göre mi değişiyor bunlar. Bir de matematik ve fen nasıl?
arrthurmorgann12314 dedi: Ara dersler şöyle; inkılap 6-9 doğru, İngilizce 8 doğru, din kültürü 7-10 doğru. Genişletmek için tıkla... Niye netlerin arası çok açık hocam? Denemelerin zorluğuna göre mi değişiyor bunlar. Bir de matematik ve fen nasıl?
A arrthurmorgann12314 Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #115 Illuıqsxs dedi: Niye netlerin arası çok açık hocam? Denemelerin zorluğuna göre mi değişiyor bunlar. Bir de matematik ve fen nasıl? Genişletmek için tıkla... 2 deneme girdim diğeri zordu diğeri ondan daha kolaydı o yüzden. Matematik 7 doğru, Fen Bilimleri 16 doğru.
Illuıqsxs dedi: Niye netlerin arası çok açık hocam? Denemelerin zorluğuna göre mi değişiyor bunlar. Bir de matematik ve fen nasıl? Genişletmek için tıkla... 2 deneme girdim diğeri zordu diğeri ondan daha kolaydı o yüzden. Matematik 7 doğru, Fen Bilimleri 16 doğru.
Illuıqsxs Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #116 arrthurmorgann12314 dedi: 2 deneme girdim diğeri zordu diğeri ondan daha kolaydı o yüzden. Matematik 7 doğru, fen bilimleri 16 doğru. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey söyleyeceğim full deneme çözülmeye başlandığı zaman nisan ve mayıs ayı diye biliyorum en azından benim abim böyle yapmıştı. Şu anda soru bankası çözmeniz daha uygun olmaz mı sizce?
arrthurmorgann12314 dedi: 2 deneme girdim diğeri zordu diğeri ondan daha kolaydı o yüzden. Matematik 7 doğru, fen bilimleri 16 doğru. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey söyleyeceğim full deneme çözülmeye başlandığı zaman nisan ve mayıs ayı diye biliyorum en azından benim abim böyle yapmıştı. Şu anda soru bankası çözmeniz daha uygun olmaz mı sizce?
A arrthurmorgann12314 Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #117 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 17D 3Y çıktı. 4.soru 11.soru 17.soru yanlış. @Nisshin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 14D 6Y çıktı. 4.soru 5.soru 6.soru 8.soru 10.soru 16.soru yanlış. Dikkatsizlikten 2 soru kaçırdım. Son düzenleme: 25 Şubat 2025
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 17D 3Y çıktı. 4.soru 11.soru 17.soru yanlış. @Nisshin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 14D 6Y çıktı. 4.soru 5.soru 6.soru 8.soru 10.soru 16.soru yanlış. Dikkatsizlikten 2 soru kaçırdım.
Illuıqsxs Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #118 arrthurmorgann12314 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 17D 3Y çıktı. 4.soru 11.soru 17.soru yanlış. @Nisshin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 14D 6Y çıktı. 4.soru 5.soru 6.soru 8.soru 10.soru 16.soru yanlış. Dikkatsizlikten 2 soru kaçırdım. Genişletmek için tıkla... Yanlış yaptığınız konular neler?
arrthurmorgann12314 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 17D 3Y çıktı. 4.soru 11.soru 17.soru yanlış. @Nisshin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 14D 6Y çıktı. 4.soru 5.soru 6.soru 8.soru 10.soru 16.soru yanlış. Dikkatsizlikten 2 soru kaçırdım. Genişletmek için tıkla... Yanlış yaptığınız konular neler?
A arrthurmorgann12314 Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #119 Illuıqsxs dedi: Yanlış yaptığınız konular neler? Genişletmek için tıkla... DNA ve Genetik Kod, İklim falan. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 15D 5Y çıktı. 3.soru 5.soru 10.soru 12.soru 15.soru yanlış. 3.soruyu dikkatsizlikten yanlış yaptım.
Illuıqsxs dedi: Yanlış yaptığınız konular neler? Genişletmek için tıkla... DNA ve Genetik Kod, İklim falan. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 15D 5Y çıktı. 3.soru 5.soru 10.soru 12.soru 15.soru yanlış. 3.soruyu dikkatsizlikten yanlış yaptım.
Illuıqsxs Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #120 arrthurmorgann12314 dedi: DNA ve genetik kod, iklim falan. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 15D 5Y çıktı. 3.soru 5.soru 10.soru 12.soru 15.soru yanlış. 3.soruyu dikkatsizlikten yanlış yaptım. Genişletmek için tıkla... Netlerinizde artış var mı?
arrthurmorgann12314 dedi: DNA ve genetik kod, iklim falan. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 15D 5Y çıktı. 3.soru 5.soru 10.soru 12.soru 15.soru yanlış. 3.soruyu dikkatsizlikten yanlış yaptım. Genişletmek için tıkla... Netlerinizde artış var mı?