Zor zamanlarda ne yaparsınız?

Erayyk71

Hectopat
Daha fazla  
İki senedir hayatım pek iyi gitmiyor yaş 21 bu yaştaki birine tavsiyeniz ne olurdu? Konu özel ailevi sıkıntılar anlatamam o yüzden.

Ben spor yapmaya giderdim genelde. Bir de boştaysam oyun oynardım. Oyun oynarken herşeyi unutuyorum zira.

Ailevi sorunlar o yaşlarda olur tabi, sebebi ise genellikle maddidir. Bizler de yaşadık.
Yapmanız gereken geleceği düşünürek bir iş hedefi seçmek ve okuyarak ya da çalışarak o hedefe ulaşmak, yani bir an önce iş sahibi olmaktır.

Kimsenin dört dörtlük bir çocukluk veya dört dörtlük sıkıntısız bir hayat geçirdiğini sanmıyorum. Kimi maddiyattan çeker, kimi manevi sorunlardan yanar, kimi özlemden yanar, kimi sevgiden vs. Hayat her alanda karşına bir şey çıkarıyor. Önemli olan hayatın getirdiklerine karşı pes etmemek, ayakta durabilmek.

Çalış, kurtar hayatını. 7-8 yıl çekeceğin acı, kalan ömründe sana mutluluk ve bol bol özgürlük sağlayacak. Ya da hayatın boyunca hiç mutlu olmadığın insanlarla, mutlu olmadığın iş ve şartlar altında çalışırsın.

Hayat sahip olduğun meslekten ibaret değil. Ama işi olmayanın da ne aşı olur, ne eşi. Günümüz dünyasında maalesef işler böyle gidiyor. Tanıştığın bir kız ve ailesi ilk önce mesleğini merak ediyor...

Son düzenleme:
İlk önce sorunumu sır tutmayı bilen birine anlatırım sonraa psikoloğa giderim. Eğer kısa sürelik bir rahatlama istiyorsan sana önerim kulaklık ve MP3 çalarını hazırla tak çantanı sırtına gğn boyu yürüyerek dolaş ve gökyüzüne bakmaya çalış. Telefondan müzik açınca araya girebiliyor aramalar vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…