Zorbalıktan dolayı psikolojik destek alınır mı?

834217

Femtopat
Arkadaşlar, okulda gördüğüm zorbalıktan dolayı psikolojik destek alınır mı? Sadece okuldan değil, dışarıdan dik dik bakan insanlar var, onlardan da rahatsız oluyorum. Neden tepki vermedim diye - beni korktu sanmasından - kendime çok kızıyorum. Mesela bu konuyu psikoloğa anlatsam ne kadar maliyet olur ve bu süreç nasıl işler? Bunları düşünmekten çene kısmımda ağrı yapıyor. Ve derslerime odaklanamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boks'a yazıl hem kendini savunmayı öğrenirsin hem de stress atarsın 3 4 ay sonra kimse sana sataşmaz.

İlk öncelikle seni niye zorbalıyorlar? Görünüşün, fikirlerin, eylemlerin falan mı?
Hayır, okul 1. Olduğum, öğretmenlerle iyi anlaştığım, ve öğretmenlerin beni saygılı birisi gördüğü için kıskanıp zorbalıyorlar

İlk öncelikle seni niye zorbalıyorlar? Görünüşün, fikirlerin, eylemlerin falan mı?
Sence okulumu değiştirmeli miyim? Çok rahatsız verici bir şey ve bunların içerisinde serseriler de var.

İnsanları kafanda çok büyütüyorsun anlaşılan. Yukarıda bir arkadaş boks yap kimse sataşamaz demiş. Ben de yıllardır dövüş sporları yaparım lise zamanında, birçok müsabık derecelerim vardı fakat okulda serseriler yine gelip bana sataşırdı. Ben haklısın deyip geçerdim . Yani boks yapman seni kurtarmaz, bu mevzuyu kafanda bitirmen lazım. Haklısın deyip geç kardeşim, sokakta kavganın hiçbir anlamı yok. Zaten eskisi gibi kimse yumruk yumruğa kavga etmiyor o ayrı mesele.

Hayır, okul 1. olduğum, öğretmenlerle iyi anlaştığım, ve öğretmenlerin beni saygılı birisi gördüğü için kıskanıp zorbalıyorlar.
Aldırış etme, ben de okulumun birincisiyken beni zorbalamaya çalıştılar. Lafta kaldığı sürece dert etme ama fiziksele kadar varıyorsa öğretmene yahut idareye söyle.

Aldırış etme, ben de okulumun birincisiyken beni zorbalamaya çalıştılar. Lafta kaldığı sürece dert etme ama fiziksele kadar varıyorsa öğretmene yahut idareye söyle.
Haklısınız hocam. Takıntılı birisiyim biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…