Zorbaliktan nasıl kurtulunur?

Depremler olduğundan yanımda tutuyorum.

Hocam o zaman silah alsın çakı falan gereksiz yakalanırsa da suriler olduğundan taşıyorum desin(!)

Gerçi suriler buralı oldular kala kala Afganlar ve pakiler daha beter.

Okuldan ve oralardan uzaklaş tek çözümü bu.

Sonra ohal kapsamında içeriye alınsın. Taşımayın yanınızda çakı makı polisler gözünüzün yaşına bakmaz alırlar içeri. Zaten kullanmasını bilmeyene yarardan çok zarar verir çakı taşımak.

Deprem çantasında olması gerekenlere bak anlarsın dediğimi bilmeden konuşmayın.

Yani hocam bence siz ne dediğinizi bilmiyorsunuz çakının her türlüsü suç çocuğu içeri alsalar siciline işlese sizmi üstleneceksiniz suçunu.

diğer malzemeler

• İlk yardım çantası.
  • Uyku tulumu veya battaniye.
  • Çakı, düdük, küçük makas.
  • Kâğıt, kalem.
  • Pilli radyo, el feneri ve yedek piller (dayanıklı/uzun ömürlü pil seçilmeli)
Bilgileri AFAD'tan aldım polis tutuklarsa devletin sitesinde yazana göre taşıyor olur.

Orada yazan çakı yüksek ihtimal multitool kapsamına giriyordur. Tutupta otomatik çakı taşırşa sıkıntı olur.

Orada yazan çakı yüksek ihtimal multitool kapsamına giriyordur. Tutupta otomatik çakı taşırşa sıkıntı olur.

Ben her an deprem olabilir diye cebimde M4A1, M9 bayonet ve bir adet ninja kılıcı taşırım gayet normal şeyler(!).

Geneli yanındakilere güvenir bu yüzden sesini çıkartmaya bak, sesini çıkartmazsan baskısı ve zorbalığı devam eder bu kişinin. Bu arada dövüş sporuna yazıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…