boşver ismi Picopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #1 Hocalar kısa zaman büyük ihtimal tutanak tutacaklar derslerim çok iyi fakat tutanak yersem yine de belge alır mıyım? Tek derdim bu. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2025
Hocalar kısa zaman büyük ihtimal tutanak tutacaklar derslerim çok iyi fakat tutanak yersem yine de belge alır mıyım? Tek derdim bu.
A Akahan Yoctopat Katılım 24 Nisan 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2025 #2 boşver ismi dedi: Hocalar kısa zaman büyük ihtimal tutanak tutacaklar derslerim çok iyi fakat tutanak yersem yine de belge alır mıyım? Tek derdim bu. Genişletmek için tıkla... Ne belgesi?
boşver ismi dedi: Hocalar kısa zaman büyük ihtimal tutanak tutacaklar derslerim çok iyi fakat tutanak yersem yine de belge alır mıyım? Tek derdim bu. Genişletmek için tıkla... Ne belgesi?
boşver ismi Picopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #3 Akahan dedi: Ne belgesi? Genişletmek için tıkla... Takdir
A Akahan Yoctopat Katılım 24 Nisan 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2025 #4 boşver ismi dedi: Takdir Genişletmek için tıkla... "Takdir' belgesi önemli değil alt tarafı bir kağıt parçası. Alırsın bence.
boşver ismi dedi: Takdir Genişletmek için tıkla... "Takdir' belgesi önemli değil alt tarafı bir kağıt parçası. Alırsın bence.