Çözüldü Zoretanin kullanımı sırasında daha fazla sivilce çıkması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

807914

Centipat
2 haftadır bu ilacı kullanıyorum. Başta çok işe yaradı ama 3,4 gündür sarı sivilce artısı var. Bu ilacı doktor verdi.

Çözüm
2 haftadır bu ilacı kullanıyorum. Başta çok işe yaradı ama 3,4 gündür sarı sivilce artısı var. Bu ilacı doktor verdi.

Ben de kullanıyorum hocam bende öyle bir şey olmadı, tekrar doktorunuza gidin söyleyin size daha iyi bilgi verir.
Bana normal geldi açıkçası herkeste olabiliyor önemli olan geçmesi büyük ihtimalle 1 hafta içerisinde geçicektir çünkü vücudunuz tepki veriyor olabilir daha sonra alışacaktır.

Ben de kullanıyorum hocam bende öyle bir şey olmadı, tekrar doktorunuza gidin söyleyin size daha iyi bilgi verir.
Bana normal geldi açıkçası herkeste olabiliyor önemli olan geçmesi büyük ihtimalle 1 hafta içerisinde geçicektir çünkü vücudunuz tepki veriyor olabilir daha sonra alışacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Cevabın için teşekkürler eğer 1,2 hafta içinde düzelmezse doktora giderim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…