Zoretanin saç dökülmesi

punisherrm

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 17 yaşındayım. 8. sınıftan beridir bitmek bilmeyen sivilce sorunum var, birçok tedavi denedim, son çare Zoretanin galiba. Birçok yan etkisi varmış, bunlardan biri de saç dökülmesiymiş. 17 yaşındayım, genetiğim kelleşmeye yatkın hatta saçımın yan tarafları açılmış durumda. Sizce daha çok açılma yapar mı? Kullanan ve kullanmakta olan abilerim, ablalarım tecrübelerinizi bekliyorum.

Merhaba, 17 yaşındayım. 8. sınıftan beridir bitmek bilmeyen sivilce sorunum var, birçok tedavi denedim, son çare Zoretanin galiba. Birçok yan etkisi varmış, bunlardan biri de saç dökülmesiymiş. 17 yaşındayım, genetiğim kelleşmeye yatkın hatta saçımın yan tarafları açılmış durumda. Sizce daha çok açılma yapar mı? Kullanan ve kullanmakta olan abilerim, ablalarım tecrübelerinizi bekliyorum.
Tedavilerin arasında ilaç/kimyasal destekli dışında alerji ve gıda testleri sonucu yoksa, onu dene. Genetiğin yatkınsa, kelleşeceksin fakat hızlandırmaya veya zemini hazırlamaya gerek yok.

Kardeşim acnegen kullanmıştı aynı maddeyi içeriyor iki ilaçta. İzotretinoin içeriyor. 4 yıl önce kullandı ve sivilceleri geçti. Fakat şu anda elinde piyojenik granülom denilen bir damar yoluyla ilgili yara çıkardı, ameliyat olacak mesela. Bu ilaç karaciğeri çok yoruyormuş ondan çok yan etkisi var, ama sivilceyi kesinlikle vücuttan atıyor kalıcı olarak.

Kardeşim acnegen kullanmıştı aynı maddeyi içeriyor iki ilaçta. İzotretinoin içeriyor. 4 yıl önce kullandı ve sivilceleri geçti. Fakat şu anda elinde piyojenik granülom denilen bir damar yoluyla ilgili yara çıkardı, ameliyat olacak mesela. Bu ilaç karaciğeri çok yoruyormuş ondan çok yan etkisi var, ama sivilceyi kesinlikle vücuttan atıyor kalıcı olarak.
hocam ablamda kullandı onun yüzü benden daha berbattı ve kesinlikle sivilceye kesin çözüm ama onda sadece dudak kuruluğu fln olmustu 3 ay kullanmıstı tedavi süresinden ve insandan insana degisiyo sizede çok geçmiş olsun

Hocam ablamda kullandı onun yüzü benden daha berbattı ve kesinlikle sivilceye kesin çözüm ama onda sadece dudak kuruluğu falan olmustu 3 ay kullanmıstı tedavi süresinden ve insandan insana degisiyor size de çok geçmiş olsun.

Teşekkür ederim. Kuruluk kesinlikle yapıyor dudaklar falan berbat hale geliyor nemlendirici bile yetmiyordu. Bol bol su iç kullanacaksan. Çok fazla rahatsız edici sivilce problemin varsa kullan gitsin. Bu arada bu bizim yaşadığımz problem kullananların yüzde 4-5'inde görülüyormuş. Yani korkmaya gerek yok pek fazla. 🙂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı