ralinus Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 132 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi oyunu açmaya çalışırken hata alıyorum. Oyun başlattığım zaman ilk olarak şöyle bir ekran karşılıyor. Sonrasında herhangi bir tuşa bastığımda ise bu hatayı alıyorum. Ne yapmam gerek?
Başlıkta da belirttiğim gibi oyunu açmaya çalışırken hata alıyorum. Oyun başlattığım zaman ilk olarak şöyle bir ekran karşılıyor. Sonrasında herhangi bir tuşa bastığımda ise bu hatayı alıyorum. Ne yapmam gerek?
Çözüm ralinus 19 Temmuz 2024 deniz.10 dedi: PhysX olmadan açılmıyor hocam sizlik bir durum değil. Ben de oynarken aynı sorun oldu PhysX indirerek çözdüm mesela. Genişletmek için tıkla... Hocam siz böyle dedikten sonra protonge indirerek sorunu çözdüm
deniz.10 dedi: PhysX olmadan açılmıyor hocam sizlik bir durum değil. Ben de oynarken aynı sorun oldu PhysX indirerek çözdüm mesela. Genişletmek için tıkla... Hocam siz böyle dedikten sonra protonge indirerek sorunu çözdüm
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşe yaramazsa Steam’den dosyaları doğrulamayı deneyin. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşe yaramazsa Steam’den dosyaları doğrulamayı deneyin.
KS KS ralinus Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 132 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #3 deniz.10 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşe yaramazsa Steam'den dosyaları doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Linux işletim sistemi için PhysX indirme dosyası bulamadım üstüne dosya doğrulama işe yaramadı. Artı 0 Eksi
deniz.10 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşe yaramazsa Steam'den dosyaları doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Linux işletim sistemi için PhysX indirme dosyası bulamadım üstüne dosya doğrulama işe yaramadı.
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #4 ralinus dedi: Linux işletim sistemi için PhysX indirme dosyası bulamadım üstüne dosya doğrulama işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... PhysX olmadan açılmıyor hocam sizlik bir durum değil. Ben de oynarken aynı sorun oldu PhysX indirerek çözdüm mesela. Artı 0 Eksi
ralinus dedi: Linux işletim sistemi için PhysX indirme dosyası bulamadım üstüne dosya doğrulama işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... PhysX olmadan açılmıyor hocam sizlik bir durum değil. Ben de oynarken aynı sorun oldu PhysX indirerek çözdüm mesela.
KS KS ralinus Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 132 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #5 deniz.10 dedi: PhysX olmadan açılmıyor hocam sizlik bir durum değil. Ben de oynarken aynı sorun oldu PhysX indirerek çözdüm mesela. Genişletmek için tıkla... Hocam siz böyle dedikten sonra protonge indirerek sorunu çözdüm Artı 0 Eksi Çözüm
deniz.10 dedi: PhysX olmadan açılmıyor hocam sizlik bir durum değil. Ben de oynarken aynı sorun oldu PhysX indirerek çözdüm mesela. Genişletmek için tıkla... Hocam siz böyle dedikten sonra protonge indirerek sorunu çözdüm
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #6 ralinus dedi: Hocam siz böyle dedikten sonra protonge indirerek sorunu çözdüm Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar hocam. Artı 0 Eksi
ralinus dedi: Hocam siz böyle dedikten sonra protonge indirerek sorunu çözdüm Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar hocam.