Zorin OS kullanıyorum. Tarayıcı gibi başlangıçta gelen bazı uygulamalar var. Ben şahsen Firefox sevmiyorum ve silmek istiyorum ama uygulamalar kısmında silemediğim gibi yazılım yüklenen uygulamada da yüklü olarak göstermiyor. Ne yapabilirim?
(İşletim sistemi versiyonu: Zorin OS 17.1 Core)
Bununla birlikte arayüzden terminade girilmesi gereken uygulama adını bilmiyorsanız Zorin OS'te ana menü diye bir uygulama var uygulamaların içinde oraya girerek kategorilere ayrılmış bölümlerden o uygulamayı bulup işaretleyip yandaki sil kutucuğuna basın.
Bu komut olmadan arayüzden yapmak mümkün mü zira başka uygulamalarda var silmek istediğim uygulamanın görünen ismini yazınca direk oluyorsa sıkıntı etmem ama eğer olmuyorsa arayüzden nasıl yapılabilir?
Sisteminize kurulu olarak gelen synaptic package manager üzerinden de kaldırabiliyorsunuz diye biliyorum hocam. Arayüzü bi tık karışık gelebilir size ama.
Bununla birlikte arayüzden terminade girilmesi gereken uygulama adını bilmiyorsanız Zorin OS'te ana menü diye bir uygulama var uygulamaların içinde oraya girerek kategorilere ayrılmış bölümlerden o uygulamayı bulup işaretleyip yandaki sil kutucuğuna basın.