alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 2 Şubat 2021 #1 İnternette gezinirken (YouTube) kısıtlı mod hatası vermekte, nasıl düzeltebilirim? Aşağıda forumdan bir arkadaşın attığı video girdiğimde verdiği hatayı koyuyorum.
İnternette gezinirken (YouTube) kısıtlı mod hatası vermekte, nasıl düzeltebilirim? Aşağıda forumdan bir arkadaşın attığı video girdiğimde verdiği hatayı koyuyorum.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #2 Sistemi güncellemediyseniz güncelleyin. Saatiniz doğru mu kontrol edin.
OverdueWeevil2 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 18 Yer İstanbul 2 Şubat 2021 #3 Kısıtlı modu kapatmayı deneyin. Dosya Ekleri Kısıtlı Mod.png 568,7 KB · Görüntüleme: 64
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 2 Şubat 2021 #4 Dengesiz Kokarca dedi: Sistemi güncellemediyseniz güncelleyin. Saatiniz doğru mu kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Saat doğru, sistem güncellememiştim sudo apt Update gibi bir komutla güncelledim işe yaramadı. OverdueWeevil2 dedi: Kısıtlı modu kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten kapalıydı bu hocam. @Dengesiz Kokarca @Linux Kaynak kodlari @vermillionp2 @328732. Son düzenleme: 2 Şubat 2021
Dengesiz Kokarca dedi: Sistemi güncellemediyseniz güncelleyin. Saatiniz doğru mu kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Saat doğru, sistem güncellememiştim sudo apt Update gibi bir komutla güncelledim işe yaramadı. OverdueWeevil2 dedi: Kısıtlı modu kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten kapalıydı bu hocam. @Dengesiz Kokarca @Linux Kaynak kodlari @vermillionp2 @328732.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #5 @alpethz ben günceleme yapıp yeniden başlatınca düzelmişti.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 2 Şubat 2021 #6 Dengesiz Kokarca dedi: @alpethz ben günceleme yapıp yeniden başlatınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... 200 MB boyutundaki bir güncelleme tamamlandı yeniden başlatmam fayda etmedi
Dengesiz Kokarca dedi: @alpethz ben günceleme yapıp yeniden başlatınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... 200 MB boyutundaki bir güncelleme tamamlandı yeniden başlatmam fayda etmedi
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 2 Şubat 2021 #7 Farklı bir tarayıcı dener misin?
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 2 Şubat 2021 #8 runit dedi: Farklı bir tarayıcı dener misin? Genişletmek için tıkla... Dengesiz Kokarca dedi: @alpethz ben günceleme yapıp yeniden başlatınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Sanırım Update yapmak işe yarayacak, tekrar deneyeceğim. Teşekkürler size de OverdueWeevil2 dedi: Kısıtlı modu kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla...
runit dedi: Farklı bir tarayıcı dener misin? Genişletmek için tıkla... Dengesiz Kokarca dedi: @alpethz ben günceleme yapıp yeniden başlatınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Sanırım Update yapmak işe yarayacak, tekrar deneyeceğim. Teşekkürler size de OverdueWeevil2 dedi: Kısıtlı modu kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla...
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.932 Makaleler 6 Çözümler 274 3 Şubat 2021 #9 DNS değiştirin.