Pyfizz Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 210 Çözümler 1 Yer Dünya 15 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar, eski laptop'uma Zorin OS Lite kurdum. Herhangi bir sorun yok çalışıyor lakin kapanırken siyah ekranda takılıyor kapanmıyor. Mecburen düğmeden kapatıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2021
Arkadaşlar, eski laptop'uma Zorin OS Lite kurdum. Herhangi bir sorun yok çalışıyor lakin kapanırken siyah ekranda takılıyor kapanmıyor. Mecburen düğmeden kapatıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 15 Şubat 2021 #2 Terminale poweroff yazıp kapatmayı dener misin? Artı 0 Eksi
KS KS Pyfizz Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 210 Çözümler 1 Yer Dünya 15 Şubat 2021 #3 runit dedi: Terminale poweroff yazıp kapatmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Aynı hocam hala. Artı 0 Eksi
runit dedi: Terminale poweroff yazıp kapatmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Aynı hocam hala.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 15 Şubat 2021 #4 Pyfizz dedi: Aynı hocam hala. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsünde sorun olabilir, dağıtımda sorun olabilir. Artı 0 Eksi
Pyfizz dedi: Aynı hocam hala. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsünde sorun olabilir, dağıtımda sorun olabilir.
KS KS Pyfizz Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 210 Çözümler 1 Yer Dünya 15 Şubat 2021 #5 runit dedi: Ekran kartı sürücüsünde sorun olabilir, dağıtımda sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam kapanırken siyah ekran oluyor ya, o sırada düğme ile kapatsam sorun çıkarır mı? Artı 0 Eksi
runit dedi: Ekran kartı sürücüsünde sorun olabilir, dağıtımda sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam kapanırken siyah ekran oluyor ya, o sırada düğme ile kapatsam sorun çıkarır mı?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 15 Şubat 2021 #6 Pyfizz dedi: Hocam kapanırken siyah ekran oluyor ya, o sırada düğme ile kapatsam sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Düğmeden kapatmak zararlı diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Pyfizz dedi: Hocam kapanırken siyah ekran oluyor ya, o sırada düğme ile kapatsam sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Düğmeden kapatmak zararlı diye biliyorum.