Sizce bu sistem için Zorin OS Lite mi kurayım? Yoksa Lubuntu mu? Ek olarak 32 Bit mi kurayım yoksa 64-bit mi? Linux Mint Xfce kullandım bir süre ve sıkıldım.
Yeni acilinca olculmesinin bir anlami yok ki? Aksama kadar bos ekrana mi bakacaksin? Uzun kullanimda KDE, GNOME gibi ortamlarin kaynak kullanimi programlari kapatsan bile sisiyor. Xfce ve LXDE gibi ortamlarda ise bu durumu hic yasamadim.
Yeni acilinca olculmesinin bir anlami yok ki? Aksama kadar bos ekrana mi bakacaksin? Uzun kullanimda KDE, GNOME gibi ortamlarin kaynak kullanimi programlari kapatsan bile sisiyor. Xfce ve LXDE gibi ortamlarda ise bu durumu hiç yasamadim.
Mint'te sifre girerken ** diye gorunur, ancak cogu dagitimda boyle degil. Yazdigin sifre gorunmez, arka planda yazilmis olur. Dogru bir sekilde yazip enter tusuna bas.
Lubuntu 21.04 sürümünü kullanmanızı tavsiye ederim. Ram kullanımı vs. bir önceki sürüme göre daha düşük. Zorin OS Lite'da güzel ama ben ikisi arasından Lubuntu'yu tercih ederdim. Bence LXDE'ye de geçmeye hiç gerek yok LXQT gayet hafif, stabil ve iyi.