11Pro Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 370 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #1 Zorin OS'u denemek istiyorum ama bunu yaparken Windows'umun ve verilerimin gitmesini istemiyorum. Ubuntu'daki gibi deneyebileceğim bir yol var mı?
Zorin OS'u denemek istiyorum ama bunu yaparken Windows'umun ve verilerimin gitmesini istemiyorum. Ubuntu'daki gibi deneyebileceğim bir yol var mı?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 11 Aralık 2022 #2 Bilgisayarı Zorin OS yüklü USB ile başlatın. Live modda deneyin.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #3 11Pro dedi: Zorin OS'u denemek istiyorum ama bunu yaparken Windows'umun ve verilerimin gitmesini istemiyorum. Ubuntu'daki gibi deneyebileceğim bir yol var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam nedir bu işletim sistem? Sitesinden baktım da hem Windows'a benziyor hem MacOS gibi. Ne kadar güzel bir sistem.
11Pro dedi: Zorin OS'u denemek istiyorum ama bunu yaparken Windows'umun ve verilerimin gitmesini istemiyorum. Ubuntu'daki gibi deneyebileceğim bir yol var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam nedir bu işletim sistem? Sitesinden baktım da hem Windows'a benziyor hem MacOS gibi. Ne kadar güzel bir sistem.
3 324720 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 836 Çözümler 24 11 Aralık 2022 #4 Diskini bölerek bir sabit disk açıp ona kurabilirsin.
xxKralTRxx Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 342 Çözümler 6 11 Aralık 2022 #5 11Pro dedi: Zorin OS'u denemek istiyorum ama bunu yaparken Windows'umun ve verilerimin gitmesini istemiyorum. Ubuntu'daki gibi deneyebileceğim bir yol var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde bir format flaşı içerisine Zorin' i kur daha sonra kurulumunu yaparken BİOS' tan ikinci işletim sistemi olarak kurabilirsin. Rufiq Cavadov dedi: Hocam nedir bu işletim sistem? Sitesinden baktım da hem Windows'a benziyor hem MacOS gibi. Ne kadar güzel bir sistem. Genişletmek için tıkla... Linux dağıtımı. 324720 dedi: Diskini bölerek bir sabit disk açıp ona kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Daha önce kurdum, direk kurulumunu yaparken o işlemi halledebilir.
11Pro dedi: Zorin OS'u denemek istiyorum ama bunu yaparken Windows'umun ve verilerimin gitmesini istemiyorum. Ubuntu'daki gibi deneyebileceğim bir yol var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde bir format flaşı içerisine Zorin' i kur daha sonra kurulumunu yaparken BİOS' tan ikinci işletim sistemi olarak kurabilirsin. Rufiq Cavadov dedi: Hocam nedir bu işletim sistem? Sitesinden baktım da hem Windows'a benziyor hem MacOS gibi. Ne kadar güzel bir sistem. Genişletmek için tıkla... Linux dağıtımı. 324720 dedi: Diskini bölerek bir sabit disk açıp ona kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Daha önce kurdum, direk kurulumunu yaparken o işlemi halledebilir.
BlueScreenOfDeath Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 363 Çözümler 7 Yer İstanbul 11 Aralık 2022 #6 Zorin OS'u bir DVD veya USB'ye yazdırın. Sonra bilgisayara yazdırdığını USB'yi takıp Live da deneyin.
Zorin OS'u bir DVD veya USB'ye yazdırın. Sonra bilgisayara yazdırdığını USB'yi takıp Live da deneyin.
T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 11 Aralık 2022 #7 Hocam Live modu destekliyorsa Live Mod'da deneyebilirsiniz. Sanal makine de deneyebilirsiniz. Veya dualboot kurup deneyebilirsiniz.
Hocam Live modu destekliyorsa Live Mod'da deneyebilirsiniz. Sanal makine de deneyebilirsiniz. Veya dualboot kurup deneyebilirsiniz.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 11 Aralık 2022 #8 Live özelliği var. Veya sanal makineye kurabilirsin.