e_MREK Megapat Katılım 23 Temmuz 2017 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #1 Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi bugün dualboot yaparak zerin OS kurmayı başardım ancak NVIDIA sürücülerinde sorun yaşıyorum. Terminal üzerinden verilen kodlar üzerinden denedim ama girişim başarısız oldu. PC NVIDIA 1050 Ti ekran kartına sahip. Dosya Ekleri IMG_20250121_012554.jpg 265,4 KB · Görüntüleme: 87 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2025
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi bugün dualboot yaparak zerin OS kurmayı başardım ancak NVIDIA sürücülerinde sorun yaşıyorum. Terminal üzerinden verilen kodlar üzerinden denedim ama girişim başarısız oldu. PC NVIDIA 1050 Ti ekran kartına sahip.
Çözüm Bayram Tempest 21 Ocak 2025 Kod:Panoya kopyala sudo ubuntu-drivers autoinstall Ayrıca NVIDIA ile ilgili her ne kurduysan öncelikle sil. sudo apt purge nvidia*
Kod:Panoya kopyala sudo ubuntu-drivers autoinstall Ayrıca NVIDIA ile ilgili her ne kurduysan öncelikle sil. sudo apt purge nvidia*
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.069 Makaleler 39 Çözümler 270 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #2 Kod:Panoya kopyala sudo ubuntu-drivers autoinstall Ayrıca NVIDIA ile ilgili her ne kurduysan öncelikle sil. sudo apt purge nvidia* Artı 0 Eksi Çözüm
Kod:Panoya kopyala sudo ubuntu-drivers autoinstall Ayrıca NVIDIA ile ilgili her ne kurduysan öncelikle sil. sudo apt purge nvidia*
KS KS e_MREK Megapat Katılım 23 Temmuz 2017 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #3 Bayram Tempest dedi: Kod:Panoya kopyala sudo ubuntu-drivers autoinstall Ayrıca NVIDIA ile ilgili her ne kurduysan öncelikle sil. sudo apt purge nvidia* Genişletmek için tıkla... Dün yatarken aklıma geldi dediğiniz gibi önce sürücüleri silip sonra kendi software kısmından indirebilirim. Artı 0 Eksi
Bayram Tempest dedi: Kod:Panoya kopyala sudo ubuntu-drivers autoinstall Ayrıca NVIDIA ile ilgili her ne kurduysan öncelikle sil. sudo apt purge nvidia* Genişletmek için tıkla... Dün yatarken aklıma geldi dediğiniz gibi önce sürücüleri silip sonra kendi software kısmından indirebilirim.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.069 Makaleler 39 Çözümler 270 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #4 e_MREK dedi: Dün yatarken aklıma geldi dediğiniz gibi önce sürücüleri silip sonra kendi software kısmından indirebilirim. Genişletmek için tıkla... Durum nedir hocam? Artı 0 Eksi
e_MREK dedi: Dün yatarken aklıma geldi dediğiniz gibi önce sürücüleri silip sonra kendi software kısmından indirebilirim. Genişletmek için tıkla... Durum nedir hocam?
KS KS e_MREK Megapat Katılım 23 Temmuz 2017 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #5 Bayram Tempest dedi: Durum nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Öncelikle konuya olan ilginizden dolayı teşekkür ederim Son düzenleme: 21 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Bayram Tempest dedi: Durum nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Öncelikle konuya olan ilginizden dolayı teşekkür ederim