nopickart Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #1 Uygulamayı kaldırmaya çalışırken şu lanet olası hatayı alıyorum: Çözümü bilen kişiler çözümü yazarsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2023
Uygulamayı kaldırmaya çalışırken şu lanet olası hatayı alıyorum: Çözümü bilen kişiler çözümü yazarsa sevinirim.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 2 Ağustos 2023 #2 O ne saçma hata? Sanki kuruyorsun gibi. Terminalden kaldırmaya çalışınca da hata veriyor mu? Kod:Panoya kopyala sudo snap remove qbittorrent
O ne saçma hata? Sanki kuruyorsun gibi. Terminalden kaldırmaya çalışınca da hata veriyor mu? Kod:Panoya kopyala sudo snap remove qbittorrent
nopickart Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #3 Nizel G dedi: O ne saçma hata? Sanki kuruyorsun gibi. Terminalden kaldırmaya çalışınca da hata veriyor mu? Kod:Panoya kopyala sudo snap remove qbittorrent Genişletmek için tıkla... Hocam snapdan kurmadım ve evet terminalde de paket bulunamadı diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2023
Nizel G dedi: O ne saçma hata? Sanki kuruyorsun gibi. Terminalden kaldırmaya çalışınca da hata veriyor mu? Kod:Panoya kopyala sudo snap remove qbittorrent Genişletmek için tıkla... Hocam snapdan kurmadım ve evet terminalde de paket bulunamadı diyor.
4 453493 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 1.356 Makaleler 2 Çözümler 4 2 Ağustos 2023 #4 nopickart dedi: Hocam snapdan kurmadım ve evet terminalde de paket bulunamadı diyor. Genişletmek için tıkla... Autoremove yaptıktan sonra yeniden başlatıp tekrar dener misin?
nopickart dedi: Hocam snapdan kurmadım ve evet terminalde de paket bulunamadı diyor. Genişletmek için tıkla... Autoremove yaptıktan sonra yeniden başlatıp tekrar dener misin?
nopickart Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #5 nopickart dedi: Uygulamayı kaldırmaya çalışırken şu lanet olası hatayı alıyorum: Eki Görüntüle 1886910 Çözümü bilen kişiler çözümü yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar sorun çözüldü yardımcı olanlara teşekkür ederim. Çözüm: Bilgisayarı birkaç kez yeniden başlatın ve her silme denemenizde dua edin. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2023
nopickart dedi: Uygulamayı kaldırmaya çalışırken şu lanet olası hatayı alıyorum: Eki Görüntüle 1886910 Çözümü bilen kişiler çözümü yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar sorun çözüldü yardımcı olanlara teşekkür ederim. Çözüm: Bilgisayarı birkaç kez yeniden başlatın ve her silme denemenizde dua edin.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 2 Ağustos 2023 #6 Bunun yerine cache temizleyin ve autoremove yapın
nopickart Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #7 Nizel G dedi: Bunun yerine cache temizleyin ve autoremove yapın Genişletmek için tıkla... Tamam bir dahakine yaparız. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2023
Nizel G dedi: Bunun yerine cache temizleyin ve autoremove yapın Genişletmek için tıkla... Tamam bir dahakine yaparız.