Tek başına yürütmeye çalışırsan bir süre sonra yük altında ezilebilirsin, çünkü bir işletim sistemi sadece çekirdek, paket yönetimi ve arayüzden ibaret değil.
Onun dışında cesaretini takdir ettim. Bu tür proje girişimleri görmek güzel ve desteklenmeli ancak bir ekibin olmadığı sürece zorlanacaksın.
Tek başına yürütmeye çalışırsan bir süre sonra yük altında ezilebilirsin, çünkü bir işletim sistemi sadece çekirdek, paket yönetimi ve arayüzden ibaret değil.
Onun dışında cesaretini takdir ettim. Bu tür proje girişimleri görmek güzel ve desteklenmeli ancak bir ekibin olmadığı sürece zorlanacaksın.
Dediğinjz doğru olabilir ama donanım desteğinde birçok ekipmana destek veriyor ve driver desteğinde ise Wine kurulu geldiğinden insanlar daha az yorulacak. Ayrıca zor diye bahsettiğinioz yerlereden biride galiba ISO dosyasını yayınlama bu işin en basit yanı ve Xfce olduğunde her sisteme genel olarak uyum sağlıuyor.
Öncelikle @Oracleo 'nun dediği gibi kolay bir iş değil, başarılar dilerim. Eklenen özelliklerin stabil çalışması çok önemli. Zorin OS genellikle yeni kullanıcılara öneriliyor, stabil ve az paketle çalışmasına dikkat etmeni öneririm.
Öncelikle @Oracleo'nun dediği gibi kolay bir iş değil, başarılar dilerim. Eklenen özelliklerin stabil çalışması çok önemli. Zorin OS genellikle yeni kullanıcılara öneriliyor, stabil ve az paketle çalışmasına dikkat etmeni öneririm.
Sizi destekliyorum hocam amacınız gayet iyi umarım istediğiniz amacı başarırsınız. Size önerim diğerlerininde dediği gibi bir ekip bulun. Böylece işiniz şu andan olduğundan daha kolay olacak. Logusu modern ve şık olsun. Emin olun çok etki ediyor başlangıç dostu olabilir. Ama aşırı başlangıç dostuda değil tabii ki. Zorin OS gibi herkesin istediği türden size önerimdir.
Sizi destekliyorum hocam amacınız gayet iyi umarım istediğiniz amacı başarırsınız. Size önerim diğerlerininde dediği gibi bir ekip bulun. Böylece işiniz şu andan olduğundan daha kolay olacak. Logusu modern ve şık olsun. Emin olun çok etki ediyor başlangıç dostu olabilir. Ama aşırı başlangıç dostuda değil tabii ki. Zorin OS gibi herkesin istediği türden size önerimdir.