Solomonn Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 207 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2022 #1 Merhaba arkadaşlar bugün bilgisayarım kelimenin tam anlamıyla çöktü. Bende elimde hazır bir Linux kurulu USB ile bilgisayarı sıfırladım. Sizlere sorum şu; Zorin OS içinden nasıl Windows 11 format USB'si hazırlayabilirim.
Merhaba arkadaşlar bugün bilgisayarım kelimenin tam anlamıyla çöktü. Bende elimde hazır bir Linux kurulu USB ile bilgisayarı sıfırladım. Sizlere sorum şu; Zorin OS içinden nasıl Windows 11 format USB'si hazırlayabilirim.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 5 Şubat 2022 #2 Unetbootin ile deneyebilirsin.
Solomonn Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 207 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2022 #3 e.n.e.s dedi: UNetbootin ile deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... USB'yi görmüyor veya okuyamıyor.
e.n.e.s dedi: UNetbootin ile deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... USB'yi görmüyor veya okuyamıyor.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 5 Şubat 2022 #4 Solomonn dedi: USB'yi görmüyor veya okuyamıyor. Genişletmek için tıkla... Ventoy ile de deneyebilirsin o zaman. Youtube'dan nasıl yapılacağına dair videolar bulabilirsin.
Solomonn dedi: USB'yi görmüyor veya okuyamıyor. Genişletmek için tıkla... Ventoy ile de deneyebilirsin o zaman. Youtube'dan nasıl yapılacağına dair videolar bulabilirsin.
Solomonn Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 207 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2022 #5 e.n.e.s dedi: Ventoy ile de deneyebilirsin o zaman. YouTube'dan nasıl yapılacağına dair videolar bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... USB'yi 3.0 portundan 2.1 portuna takınca UNetbootin gördü şimdi ISO dosyasını yazıyorum. UEFI olarak yazıyor değil mi?
e.n.e.s dedi: Ventoy ile de deneyebilirsin o zaman. YouTube'dan nasıl yapılacağına dair videolar bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... USB'yi 3.0 portundan 2.1 portuna takınca UNetbootin gördü şimdi ISO dosyasını yazıyorum. UEFI olarak yazıyor değil mi?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 5 Şubat 2022 #6 Solomonn dedi: USB'yi 3.0 portundan 2.1 portuna takınca UNetbootin gördü şimdi ISO dosyasını yazıyorum. UEFI olarak yazıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... UNetbootin UEFI olarak yazdırıyor diye biliyorum.
Solomonn dedi: USB'yi 3.0 portundan 2.1 portuna takınca UNetbootin gördü şimdi ISO dosyasını yazıyorum. UEFI olarak yazıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... UNetbootin UEFI olarak yazdırıyor diye biliyorum.
Solomonn Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 207 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2022 #7 e.n.e.s dedi: UNetbootin UEFI olarak yazdırıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Deneyelim bakalım. Teşekkür ederim.
e.n.e.s dedi: UNetbootin UEFI olarak yazdırıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Deneyelim bakalım. Teşekkür ederim.