Merhaba arkadaşlar bugün Windows 7'den Zorin OS'a geçtim. Fakat pek beğenmedim ve Windows'a geri dönmek için USB mi hazırladım. Fakat USB mi BIOS'tan ilk sıraya alıp kaydedip çıkıyorum. Fakat sonrasında "boot failed please change disks and press a key to continue" bu şekilde bir hata alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
Merhaba arkadaşlar bugün Windows 7'den Zorin OS'a geçtim. Fakat pek beğenmedim ve Windows'a geri dönmek için USB mi hazırladım. Fakat USB mi BIOS'tan ilk sıraya alıp kaydedip çıkıyorum. Fakat sonrasında "boot failed please change disks and press a key to continue" bu şekilde bir hata alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
A new bootable USB solution. Contribute to ventoy/Ventoy development by creating an account on GitHub.
github.com
Bunu indirin, arşivden çıkarın sonra VentoyGUI.x86_64 isimli dosyanın üzerine sağ tıklayın, izinlere gelin ve çalıştırılabilir (executable) seçeneğinin tikli olup olmadığını kontrol edin. Tikli ise burayı kapatın ve aynı dosyanın üzerine çift tıklayın. Sonra cihaz (device) kısmından USB'nizi seçin ve install deyin. Sonra Windows ISO dosyanızı yazdırmadan direk ISO halini USB içine atın. Sonra USB'yi boot edin ve Windows ISO dosyanızı seçin ve Windows'u kurun.