Sherlopt Kilopat Katılım 19 Ekim 2016 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör-Genel Yayın Yönetmeni 19 Ekim 2020 #1 Notebook'a Zorin OS kurdum. Kurulumdan sonra ise işletim sistemi seçme ekranı karşıma gelmiyor. Çözümü nedir?
Notebook'a Zorin OS kurdum. Kurulumdan sonra ise işletim sistemi seçme ekranı karşıma gelmiyor. Çözümü nedir?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 19 Ekim 2020 #2 Sherlopt dedi: Notebook'a Zorin OS kurdum. Kurulumdan sonra ise işletim sistemi seçme ekranı karşıma gelmiyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... ZorinOS'u 1. sıraya koyarak tekrar dener misiniz?
Sherlopt dedi: Notebook'a Zorin OS kurdum. Kurulumdan sonra ise işletim sistemi seçme ekranı karşıma gelmiyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... ZorinOS'u 1. sıraya koyarak tekrar dener misiniz?
Focal Fossa Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 885 Makaleler 3 Çözümler 6 19 Ekim 2020 #3 Bios menüsünden seçim yapmayı denediniz mi?
Sherlopt Kilopat Katılım 19 Ekim 2016 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör-Genel Yayın Yönetmeni 19 Ekim 2020 #4 BIOS'a girdiğimde OS Manager falan çıkıyor oradan da nasıl yapacağımı anlamadım.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 20 Ekim 2020 #5 Sherlopt dedi: BIOS'a girdiğimde OS Manager falan çıkıyor oradan da nasıl yapacağımı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Boot Configuration'dan işletim sistemini Zorin olarak seçin.
Sherlopt dedi: BIOS'a girdiğimde OS Manager falan çıkıyor oradan da nasıl yapacağımı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Boot Configuration'dan işletim sistemini Zorin olarak seçin.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 20 Ekim 2020 #6 Boot Repair aracı ile dener misiniz? Boot kısmında başa Zorin'i alın. Kod:Panoya kopyala sudo add-apt-repository ppa:yannubuntu/boot-repair sudo apt-get update sudo apt-get install -y boot-repair && boot-repair
Boot Repair aracı ile dener misiniz? Boot kısmında başa Zorin'i alın. Kod:Panoya kopyala sudo add-apt-repository ppa:yannubuntu/boot-repair sudo apt-get update sudo apt-get install -y boot-repair && boot-repair