Zorla birisi ile arkadaş oldum

ThisIsKayra

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim sınıfımda ilkokuldan kalma birisi var ama çocukla kafa dengi olmadığım halde konuşmak istemediğin halde çocuk her işi bana yaptırıyor, ayrıca kendisi ile arkadaş olmak istemediğimi söylediğim zaman beni dövmeye başlıyor "sadece ben seninle küserim istediğim zaman" diyor ve bana hakaretler ediyor eskiden arkadaş grubunda yaptığım şakaları bu yaratığa yaptığım zaman başıma yumruklar atıyor bunu müdüre söylesem muhtemelen odasından kovar beni dalga geçtiğimi sanır müdür bizim sınıfı duymak istemiyor zaten sınıf hocasına söylemek istesem kadın yapmayın deyip çekiliyor kısacası bu yaratığı kendimden nasıl soğutabilirim? Bir insanı kendimden nasıl soğutacağım hakkında bilgiler verirseniz sevinirim çünkü beynim cidden hasar aldı darbeler yüzünden.

Ailene anlatabilirsin.

Böyle bir sorun varsa bu sorunu buraya anlattığın gibi okul idaresine de anlatman gerekiyor. Anca bu şekilde arkadaşlığınızı bitirebilirsiniz. Onun dışında iletişimi keserek ya da ani bir hareket ile yumruk atabilirsiniz. Böylece büyük olasılıkla arkadaşlığınız bitebilir. Fakat aynı tepkiyi sizde alabilirsiniz. Buna karşı hazırlıklı olmanız gerekmekte.

Okul yönetimi ilgilenmiyorsa onlarla siz değil de ebeveynleriniz görüşsün. Anladığım kadarıyla sınıfınız pek iyi değil zaten. Sınıf değiştirmek sizin için iyi bir seçim olur. Bu gibi dangalaklar yüzünden kendinizi savunmayı da öğrenmelisiniz.

Ailene anlat ve gelip müdürle konuşmalarını iste. Müdürün sana inanmayacağını düşündüğünü de söyle ailene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…