CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 23 Temmuz 2021 #1 Bir sabah zorla uyandığımda (Bir sese uyandığımda ya da uyandırıldığımda) sabah çok üşüyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bir sabah zorla uyandığımda (Bir sese uyandığımda ya da uyandırıldığımda) sabah çok üşüyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
aragonnnn02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.258 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #2 Kombiyi aç.
GroveMeet Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 434 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #3 CinarYilmaz dedi: Bir sabah zorla uyandığımda (bir sese uyandığımda ya da uyandırıldığımda) sabah çok üşüyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bana da oluyordu hocam. Yorganda çok rahat edip sabah okula uyandırıldığımda oluyordu. Yorgana sarılıp her şeyimi hazırlıyordum 10 dk falan sürüyordu, yorganı atınca da artık alışmış oluyordum.
CinarYilmaz dedi: Bir sabah zorla uyandığımda (bir sese uyandığımda ya da uyandırıldığımda) sabah çok üşüyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bana da oluyordu hocam. Yorganda çok rahat edip sabah okula uyandırıldığımda oluyordu. Yorgana sarılıp her şeyimi hazırlıyordum 10 dk falan sürüyordu, yorganı atınca da artık alışmış oluyordum.
SeRReSss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2013 Mesajlar 1.444 Çözümler 9 23 Temmuz 2021 #4 Yataktan bir anda kalkma, yorganı yavaş yavaş bırak. Vücudu alıştırarak uyan. Sürprizbozan: Yazayım dedim. :D İşin kötüsü ben homeoffice çalışıyorum. Yorganla oturuyordum bilgisayara. Eylül'de ofise dönecez alışmada zorluk çekecem. Az değil 2 sene homeoffice çalıştık neredeyse.
Yataktan bir anda kalkma, yorganı yavaş yavaş bırak. Vücudu alıştırarak uyan. Sürprizbozan: Yazayım dedim. :D İşin kötüsü ben homeoffice çalışıyorum. Yorganla oturuyordum bilgisayara. Eylül'de ofise dönecez alışmada zorluk çekecem. Az değil 2 sene homeoffice çalıştık neredeyse.
death flex Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 125 Çözümler 1 23 Temmuz 2021 #5 CinarYilmaz dedi: Bir sabah zorla uyandığımda (Bir sese uyandığımda ya da uyandırıldığımda) sabah çok üşüyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Her zorla uyandırılıp üşüdüğünde kumbarana 5 TL koy, bir daha üşümezsin. Garanti.
CinarYilmaz dedi: Bir sabah zorla uyandığımda (Bir sese uyandığımda ya da uyandırıldığımda) sabah çok üşüyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Her zorla uyandırılıp üşüdüğünde kumbarana 5 TL koy, bir daha üşümezsin. Garanti.